NATIONAL REAL ESTATE BUS.

Contactgegevens NATIONAL REAL ESTATE BUS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONAL REAL ESTATE BUS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONAL REAL ESTATE BUS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALEPELSTRAAT 21; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92828743 (+32-92828743) 92828743 (+32-92828743)

Fax (fax): +32 (57) 492-25-15 +32 (57) 492-25-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONAL REAL ESTATE BUS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONAL REAL ESTATE BUS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONAL REAL ESTATE BUS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONAL REAL ESTATE BUS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONAL REAL ESTATE BUS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONAL REAL ESTATE BUS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONAL REAL ESTATE BUS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONAL REAL ESTATE BUS.
Products information NATIONAL REAL ESTATE BUS.

BTW identificatienummer (tax): BE06394012451
Ondernemingsnummer: 8292175292
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Vente, Location.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONAL REAL ESTATE BUS.
(Get full report from official database of BE for NATIONAL REAL ESTATE BUS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONAL REAL ESTATE BUS.
Addition kinds of activities for NATIONAL REAL ESTATE BUS.

353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
516903. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
65419900. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec

Werken bij NATIONAL REAL ESTATE BUS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONAL REAL ESTATE BUS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONAL REAL ESTATE BUS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONAL REAL ESTATE BUS.. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van NATIONAL REAL ESTATE BUS. in sociale netwerken
Look for responds of NATIONAL REAL ESTATE BUS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONAL REAL ESTATE BUS.. Laat een reactie achter voor NATIONAL REAL ESTATE BUS.. NATIONAL REAL ESTATE BUS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONAL REAL ESTATE BUS.. Leave a respond for NATIONAL REAL ESTATE BUS.. NATIONAL REAL ESTATE BUS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONAL REAL ESTATE BUS. op de google maps. Adres en contacten NATIONAL REAL ESTATE BUS.
Location of NATIONAL REAL ESTATE BUS. on the google maps. Address and contacts of NATIONAL REAL ESTATE BUS.

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONAL REAL ESTATE BUS. NATIONAL REAL ESTATE BUS.: Aerts Pieters SPRL | PAULETTE GILLARD | DE CLOET | ETIENNE WILLEMS | Manasoc

Other related companies as NATIONAL REAL ESTATE BUS.: Aerts Pieters SPRL | PAULETTE GILLARD | DE CLOET | ETIENNE WILLEMS | Manasoc

NATIONAL REAL ESTATE BUS. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONAL REAL ESTATE BUS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06394012451. Het bedrijf NATIONAL REAL ESTATE BUS. bevindt zich op het adres: PALEPELSTRAAT 21; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 884,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Vente, Location..
De hoofdactiviteit van NATIONAL REAL ESTATE BUS. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONAL REAL ESTATE BUS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONAL REAL ESTATE BUS., openstaande posities, locatie van NATIONAL REAL ESTATE BUS. op de kaart.

NATIONAL REAL ESTATE BUS. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATIONAL REAL ESTATE BUS., company assigned to the tax number BE06394012451. The company NATIONAL REAL ESTATE BUS. is located at the address: PALEPELSTRAAT 21; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 884,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Vente, Location..
The main activity of NATIONAL REAL ESTATE BUS. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONAL REAL ESTATE BUS. is not available. You also can look at reviews of NATIONAL REAL ESTATE BUS., open positions, location of NATIONAL REAL ESTATE BUS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONAL REAL ESTATE BUS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONAL REAL ESTATE BUS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONAL REAL ESTATE BUS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONAL REAL ESTATE BUS., employees, financial statistics.