IMMO-SEEVO

Contactgegevens IMMO-SEEVO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO-SEEVO: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO-SEEVO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENAARDSESTRAAT 20; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54421138 (+32-54421138) 54421138 (+32-54421138)

Fax (fax): +32 (2) 836-30-66 +32 (2) 836-30-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO-SEEVO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO-SEEVO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO-SEEVO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO-SEEVO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO-SEEVO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO-SEEVO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO-SEEVO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO-SEEVO
Products information IMMO-SEEVO

BTW identificatienummer (tax): BE08939270019
Ondernemingsnummer: 1058502197
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO-SEEVO
(Get full report from official database of BE for IMMO-SEEVO)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO-SEEVO
Addition kinds of activities for IMMO-SEEVO

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
02919902. Veehouderij, algemeen | Livestock farm, general
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec

Werken bij IMMO-SEEVO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO-SEEVO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO-SEEVO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO-SEEVO. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van IMMO-SEEVO in sociale netwerken
Look for responds of IMMO-SEEVO in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO-SEEVO. Laat een reactie achter voor IMMO-SEEVO. IMMO-SEEVO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO-SEEVO. Leave a respond for IMMO-SEEVO. IMMO-SEEVO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO-SEEVO op de google maps. Adres en contacten IMMO-SEEVO
Location of IMMO-SEEVO on the google maps. Address and contacts of IMMO-SEEVO

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO-SEEVO IMMO-SEEVO: DE PAUW SYSTEMS | TRAVEL | GEOGRAFISCH ARBORETUM VAN TERVUREN | Coen Christophe | Centre M茅dical de Molenbeek

Other related companies as IMMO-SEEVO: DE PAUW SYSTEMS | TRAVEL | GEOGRAFISCH ARBORETUM VAN TERVUREN | Coen Christophe | Centre M茅dical de Molenbeek

IMMO-SEEVO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO-SEEVO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939270019. Het bedrijf IMMO-SEEVO bevindt zich op het adres: OUDENAARDSESTRAAT 20; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van IMMO-SEEVO is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO-SEEVO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO-SEEVO, openstaande posities, locatie van IMMO-SEEVO op de kaart.

IMMO-SEEVO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO-SEEVO, company assigned to the tax number BE08939270019. The company IMMO-SEEVO is located at the address: OUDENAARDSESTRAAT 20; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of IMMO-SEEVO is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO-SEEVO is not available. You also can look at reviews of IMMO-SEEVO, open positions, location of IMMO-SEEVO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO-SEEVO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO-SEEVO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO-SEEVO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO-SEEVO, employees, financial statistics.