IMMO DIFFUSION OFFICE

Contactgegevens IMMO DIFFUSION OFFICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO DIFFUSION OFFICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO DIFFUSION OFFICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TRY-BARA 39; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26332828 (+32-26332828) 26332828 (+32-26332828)

Fax (fax): +32 (67) 912-49-88 +32 (67) 912-49-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO DIFFUSION OFFICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO DIFFUSION OFFICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO DIFFUSION OFFICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO DIFFUSION OFFICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO DIFFUSION OFFICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO DIFFUSION OFFICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO DIFFUSION OFFICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO DIFFUSION OFFICE
Products information IMMO DIFFUSION OFFICE

BTW identificatienummer (tax): BE07252868652
Ondernemingsnummer: 4825714111
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO DIFFUSION OFFICE
(Get full report from official database of BE for IMMO DIFFUSION OFFICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO DIFFUSION OFFICE
Addition kinds of activities for IMMO DIFFUSION OFFICE

792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
27820501. chequeboekjes | Checkbooks
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij IMMO DIFFUSION OFFICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO DIFFUSION OFFICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO DIFFUSION OFFICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO DIFFUSION OFFICE. Looking for open vacancies in other companies

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van IMMO DIFFUSION OFFICE in sociale netwerken
Look for responds of IMMO DIFFUSION OFFICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO DIFFUSION OFFICE. Laat een reactie achter voor IMMO DIFFUSION OFFICE. IMMO DIFFUSION OFFICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO DIFFUSION OFFICE. Leave a respond for IMMO DIFFUSION OFFICE. IMMO DIFFUSION OFFICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO DIFFUSION OFFICE op de google maps. Adres en contacten IMMO DIFFUSION OFFICE
Location of IMMO DIFFUSION OFFICE on the google maps. Address and contacts of IMMO DIFFUSION OFFICE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO DIFFUSION OFFICE IMMO DIFFUSION OFFICE: VAN HORNE TANKSTATION | ALTI INTERNATIONAL | RESTAURANT LE FOUR | ISOCOL | VERHAEGEN-VERBRUGGEN

Other related companies as IMMO DIFFUSION OFFICE: VAN HORNE TANKSTATION | ALTI INTERNATIONAL | RESTAURANT LE FOUR | ISOCOL | VERHAEGEN-VERBRUGGEN

IMMO DIFFUSION OFFICE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO DIFFUSION OFFICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252868652. Het bedrijf IMMO DIFFUSION OFFICE bevindt zich op het adres: RUE DU TRY-BARA 39; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van IMMO DIFFUSION OFFICE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO DIFFUSION OFFICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO DIFFUSION OFFICE, openstaande posities, locatie van IMMO DIFFUSION OFFICE op de kaart.

IMMO DIFFUSION OFFICE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO DIFFUSION OFFICE, company assigned to the tax number BE07252868652. The company IMMO DIFFUSION OFFICE is located at the address: RUE DU TRY-BARA 39; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of IMMO DIFFUSION OFFICE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO DIFFUSION OFFICE is not available. You also can look at reviews of IMMO DIFFUSION OFFICE, open positions, location of IMMO DIFFUSION OFFICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO DIFFUSION OFFICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO DIFFUSION OFFICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO DIFFUSION OFFICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO DIFFUSION OFFICE, employees, financial statistics.