K SPORT-SUPPLY

Contactgegevens K SPORT-SUPPLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K SPORT-SUPPLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

K SPORT-SUPPLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 87, Smesstraat 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-71-38-97 32-37-71-38-97

Fax (fax): 32-37-71-59-79 32-37-71-59-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K SPORT-SUPPLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K SPORT-SUPPLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K SPORT-SUPPLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K SPORT-SUPPLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K SPORT-SUPPLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K SPORT-SUPPLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K SPORT-SUPPLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K SPORT-SUPPLY
Products information K SPORT-SUPPLY

BTW identificatienummer (tax): BE09374328613
Ondernemingsnummer: 1124420166
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 768,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in K SPORT-SUPPLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gymnastics and physical training - equipment and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K SPORT-SUPPLY
(Get full report from official database of BE for K SPORT-SUPPLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor K SPORT-SUPPLY
Addition kinds of activities for K SPORT-SUPPLY

20260208. Yoghurt | Yogurt
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
31310401. Binnenzolen, leer | Inner soles, leather
34210205. Snips, tinners ' | Snips, tinners'
36999901. Reinigingsapparatuur, ultrasone, behalve medische en tandheelkundige | Cleaning equipment, ultrasonic, except medical and dental
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers

Werken bij K SPORT-SUPPLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K SPORT-SUPPLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K SPORT-SUPPLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K SPORT-SUPPLY. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

 • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

 • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

 • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

 • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

 • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

 • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

 • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

 • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: VIO Turnhout

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

 • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: YOUNG CHARLY

  Type: Vaste Job

  · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

 • Broodbakker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

  Type: Vaste Job

  Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

 • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

Zoek naar antwoorden van K SPORT-SUPPLY in sociale netwerken
Look for responds of K SPORT-SUPPLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor K SPORT-SUPPLY. Laat een reactie achter voor K SPORT-SUPPLY. K SPORT-SUPPLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K SPORT-SUPPLY. Leave a respond for K SPORT-SUPPLY. K SPORT-SUPPLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K SPORT-SUPPLY op de google maps. Adres en contacten K SPORT-SUPPLY
Location of K SPORT-SUPPLY on the google maps. Address and contacts of K SPORT-SUPPLY

Andere gerelateerde bedrijven als come K SPORT-SUPPLY K SPORT-SUPPLY: Tous Travaux Batiments J.Conen et E.Dubois | BAUDET ATH?NA ARCHERY BERTRIX | Bex C.H.T. | LA L?GUMERIE | ESCORT EXCLUSIVE

Other related companies as K SPORT-SUPPLY: Tous Travaux Batiments J.Conen et E.Dubois | BAUDET ATH?NA ARCHERY BERTRIX | Bex C.H.T. | LA L?GUMERIE | ESCORT EXCLUSIVE

K SPORT-SUPPLY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K SPORT-SUPPLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09374328613. Het bedrijf K SPORT-SUPPLY bevindt zich op het adres: 87, Smesstraat 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gymnastics and physical training - equipment and supplies. Producten gemaakt in K SPORT-SUPPLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K SPORT-SUPPLY is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K SPORT-SUPPLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K SPORT-SUPPLY, openstaande posities, locatie van K SPORT-SUPPLY op de kaart.

K SPORT-SUPPLY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is K SPORT-SUPPLY, company assigned to the tax number BE09374328613. The company K SPORT-SUPPLY is located at the address: 87, Smesstraat 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gymnastics and physical training - equipment and supplies. Products created in K SPORT-SUPPLY were not found.
The main activity of K SPORT-SUPPLY is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K SPORT-SUPPLY is not available. You also can look at reviews of K SPORT-SUPPLY, open positions, location of K SPORT-SUPPLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K SPORT-SUPPLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K SPORT-SUPPLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K SPORT-SUPPLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K SPORT-SUPPLY, employees, financial statistics.