FERNAND DESTREE

Contactgegevens FERNAND DESTREE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND DESTREE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND DESTREE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA TOMBELLE 13; 6200; CH?TELET, België

Telefoon (phone): 71383121 (+32-71383121) 71383121 (+32-71383121)

Fax (fax): +32 (65) 610-92-95 +32 (65) 610-92-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND DESTREE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND DESTREE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND DESTREE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND DESTREE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND DESTREE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND DESTREE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND DESTREE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND DESTREE
Products information FERNAND DESTREE

BTW identificatienummer (tax): BE08428405761
Ondernemingsnummer: 4867462158
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND DESTREE
(Get full report from official database of BE for FERNAND DESTREE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND DESTREE
Addition kinds of activities for FERNAND DESTREE

123199. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
651999. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
37320104. Jetski's | Jet skis
50729904. Meubelen hardware, nec | Furniture hardware, nec
51930202. Kwekerij voorraad | Nursery stock
72120200. Garment pressen | Garment pressing

Werken bij FERNAND DESTREE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND DESTREE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND DESTREE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND DESTREE. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van FERNAND DESTREE in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND DESTREE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND DESTREE. Laat een reactie achter voor FERNAND DESTREE. FERNAND DESTREE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND DESTREE. Leave a respond for FERNAND DESTREE. FERNAND DESTREE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND DESTREE op de google maps. Adres en contacten FERNAND DESTREE
Location of FERNAND DESTREE on the google maps. Address and contacts of FERNAND DESTREE

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND DESTREE FERNAND DESTREE: Paras Gems | MOBIL SOUND ET PROTECTION | PASSE-PARTOUT | MARC REIGEL | MICH?LE RUELLE

Other related companies as FERNAND DESTREE: Paras Gems | MOBIL SOUND ET PROTECTION | PASSE-PARTOUT | MARC REIGEL | MICH?LE RUELLE

FERNAND DESTREE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND DESTREE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428405761. Het bedrijf FERNAND DESTREE bevindt zich op het adres: RUE DE LA TOMBELLE 13; 6200; CH?TELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van FERNAND DESTREE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND DESTREE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND DESTREE, openstaande posities, locatie van FERNAND DESTREE op de kaart.

FERNAND DESTREE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND DESTREE, company assigned to the tax number BE08428405761. The company FERNAND DESTREE is located at the address: RUE DE LA TOMBELLE 13; 6200; CH?TELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of FERNAND DESTREE is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND DESTREE is not available. You also can look at reviews of FERNAND DESTREE, open positions, location of FERNAND DESTREE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND DESTREE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND DESTREE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND DESTREE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND DESTREE, employees, financial statistics.