MELON-DIRICKS BVBA

Contactgegevens MELON-DIRICKS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MELON-DIRICKS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MELON-DIRICKS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Horpmaalstraat 11; 3870; Heers (Horpmaal), België

Telefoon (phone): 011 48 50 32 (+32-011 48 50 32) 011 48 50 32 (+32-011 48 50 32)

Fax (fax): 011 48 50 32 (+32-011 48 50 32) 011 48 50 32 (+32-011 48 50 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MELON-DIRICKS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MELON-DIRICKS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MELON-DIRICKS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MELON-DIRICKS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MELON-DIRICKS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MELON-DIRICKS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MELON-DIRICKS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MELON-DIRICKS BVBA
Products information MELON-DIRICKS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09790710449
Ondernemingsnummer: 9710235595
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MELON-DIRICKS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MELON-DIRICKS BVBA
(Get full report from official database of BE for MELON-DIRICKS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MELON-DIRICKS BVBA
Addition kinds of activities for MELON-DIRICKS BVBA

511303. Dozen en containers | Boxes and containers
753999. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis

Werken bij MELON-DIRICKS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MELON-DIRICKS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MELON-DIRICKS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MELON-DIRICKS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

Zoek naar antwoorden van MELON-DIRICKS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MELON-DIRICKS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MELON-DIRICKS BVBA. Laat een reactie achter voor MELON-DIRICKS BVBA. MELON-DIRICKS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MELON-DIRICKS BVBA. Leave a respond for MELON-DIRICKS BVBA. MELON-DIRICKS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MELON-DIRICKS BVBA op de google maps. Adres en contacten MELON-DIRICKS BVBA
Location of MELON-DIRICKS BVBA on the google maps. Address and contacts of MELON-DIRICKS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MELON-DIRICKS BVBA MELON-DIRICKS BVBA: JACQUELINE SALPETIER | Ghijselings L | MAISON GIGI | CARROS. MONTE CARLO NO 1 | Etoile du Nord

Other related companies as MELON-DIRICKS BVBA: JACQUELINE SALPETIER | Ghijselings L | MAISON GIGI | CARROS. MONTE CARLO NO 1 | Etoile du Nord

MELON-DIRICKS BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MELON-DIRICKS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09790710449. Het bedrijf MELON-DIRICKS BVBA bevindt zich op het adres: Horpmaalstraat 11; 3870; Heers (Horpmaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 723,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in MELON-DIRICKS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MELON-DIRICKS BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MELON-DIRICKS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MELON-DIRICKS BVBA, openstaande posities, locatie van MELON-DIRICKS BVBA op de kaart.

MELON-DIRICKS BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MELON-DIRICKS BVBA, company assigned to the tax number BE09790710449. The company MELON-DIRICKS BVBA is located at the address: Horpmaalstraat 11; 3870; Heers (Horpmaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 723,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in MELON-DIRICKS BVBA were not found.
The main activity of MELON-DIRICKS BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MELON-DIRICKS BVBA is not available. You also can look at reviews of MELON-DIRICKS BVBA, open positions, location of MELON-DIRICKS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MELON-DIRICKS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MELON-DIRICKS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MELON-DIRICKS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MELON-DIRICKS BVBA, employees, financial statistics.