MAILPROFS BELGIUM

Contactgegevens MAILPROFS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAILPROFS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAILPROFS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGIELEI 87; 2060; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 32859777 32859777

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAILPROFS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAILPROFS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAILPROFS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAILPROFS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAILPROFS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAILPROFS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAILPROFS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAILPROFS BELGIUM
Products information MAILPROFS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Public Cible: Groupes de Tous ?ges.

Product categorie (product category): Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAILPROFS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for MAILPROFS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAILPROFS BELGIUM
Addition kinds of activities for MAILPROFS BELGIUM

16290403. Rock verwijderen | Rock removal
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
36510202. Videocamera-audio-recorders, huishoudelijk gebruik | Video camera-audio recorders, household use
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
72619903. Begrafenishuis | Funeral home
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij MAILPROFS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAILPROFS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAILPROFS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAILPROFS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van MAILPROFS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of MAILPROFS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAILPROFS BELGIUM. Laat een reactie achter voor MAILPROFS BELGIUM. MAILPROFS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAILPROFS BELGIUM. Leave a respond for MAILPROFS BELGIUM. MAILPROFS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAILPROFS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten MAILPROFS BELGIUM
Location of MAILPROFS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of MAILPROFS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come MAILPROFS BELGIUM MAILPROFS BELGIUM: Ateliers Georis SA | MARIE-MIEUX VAUT BOIRE ICI QU'EN FACE | P. SCHRAUWEN | FILIP GOEMANS | OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR SPIRITUELE PSYCHOLOGIE SPIRITUELE PSYCHOTHERAPIE

Other related companies as MAILPROFS BELGIUM: Ateliers Georis SA | MARIE-MIEUX VAUT BOIRE ICI QU'EN FACE | P. SCHRAUWEN | FILIP GOEMANS | OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR SPIRITUELE PSYCHOLOGIE SPIRITUELE PSYCHOTHERAPIE

MAILPROFS BELGIUM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAILPROFS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf MAILPROFS BELGIUM bevindt zich op het adres: BELGIELEI 87; 2060; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences d?interim and personnel temporaire. Lijst met producten zijn Public Cible: Groupes de Tous ?ges..
De hoofdactiviteit van MAILPROFS BELGIUM is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAILPROFS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAILPROFS BELGIUM, openstaande posities, locatie van MAILPROFS BELGIUM op de kaart.

MAILPROFS BELGIUM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAILPROFS BELGIUM, company assigned to the tax number BE03219787597. The company MAILPROFS BELGIUM is located at the address: BELGIELEI 87; 2060; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences d?interim and personnel temporaire. List of products are Public Cible: Groupes de Tous ?ges..
The main activity of MAILPROFS BELGIUM is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAILPROFS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of MAILPROFS BELGIUM, open positions, location of MAILPROFS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAILPROFS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAILPROFS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAILPROFS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAILPROFS BELGIUM, employees, financial statistics.