COSMOLINGUA

Contactgegevens COSMOLINGUA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSMOLINGUA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSMOLINGUA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL GOVAERTSSTRAAT 23-25; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32364400 32364400

Fax (fax): +32 (83) 388-67-35 +32 (83) 388-67-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSMOLINGUA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSMOLINGUA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSMOLINGUA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSMOLINGUA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSMOLINGUA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSMOLINGUA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSMOLINGUA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSMOLINGUA
Products information COSMOLINGUA

BTW identificatienummer (tax): BE07188049316
Ondernemingsnummer: 4747711181
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: S茅jours Linguistiques, S茅jours Sportifs.

Product categorie (product category): Agences de voyages. Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSMOLINGUA
(Get full report from official database of BE for COSMOLINGUA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSMOLINGUA
Addition kinds of activities for COSMOLINGUA

593299. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
26550303. Tubes, mailing: gemaakt van gekochte papiervezel | Tubes, mailing: made from purchased paper fiber
28359911. Radioactieve diagnostische stoffen | Radioactive diagnostic substances
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
91110400. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government

Werken bij COSMOLINGUA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSMOLINGUA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSMOLINGUA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSMOLINGUA. Looking for open vacancies in other companies

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van COSMOLINGUA in sociale netwerken
Look for responds of COSMOLINGUA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSMOLINGUA. Laat een reactie achter voor COSMOLINGUA. COSMOLINGUA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSMOLINGUA. Leave a respond for COSMOLINGUA. COSMOLINGUA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSMOLINGUA op de google maps. Adres en contacten COSMOLINGUA
Location of COSMOLINGUA on the google maps. Address and contacts of COSMOLINGUA

Andere gerelateerde bedrijven als come COSMOLINGUA COSMOLINGUA: A. DE COSTER | Developpement-Environnement | GARAGE TECHNIC CAR | VANGE SA | Piront Vincent sprl

Other related companies as COSMOLINGUA: A. DE COSTER | Developpement-Environnement | GARAGE TECHNIC CAR | VANGE SA | Piront Vincent sprl

COSMOLINGUA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COSMOLINGUA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188049316. Het bedrijf COSMOLINGUA bevindt zich op het adres: KAREL GOVAERTSSTRAAT 23-25; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de voyages. Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: S茅jours Linguistiques, S茅jours Sportifs..
De hoofdactiviteit van COSMOLINGUA is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSMOLINGUA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSMOLINGUA, openstaande posities, locatie van COSMOLINGUA op de kaart.

COSMOLINGUA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is COSMOLINGUA, company assigned to the tax number BE07188049316. The company COSMOLINGUA is located at the address: KAREL GOVAERTSSTRAAT 23-25; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de voyages. Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: S茅jours Linguistiques, S茅jours Sportifs..
The main activity of COSMOLINGUA is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COSMOLINGUA is not available. You also can look at reviews of COSMOLINGUA, open positions, location of COSMOLINGUA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSMOLINGUA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSMOLINGUA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSMOLINGUA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSMOLINGUA, employees, financial statistics.