REIZEN BERG EN ZEE

Contactgegevens REIZEN BERG EN ZEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REIZEN BERG EN ZEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

REIZEN BERG EN ZEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EZELSTRAAT 22; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50344064 (+32-50344064) 50344064 (+32-50344064)

Fax (fax): +32 (69) 888-65-44 +32 (69) 888-65-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REIZEN BERG EN ZEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REIZEN BERG EN ZEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REIZEN BERG EN ZEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REIZEN BERG EN ZEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REIZEN BERG EN ZEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REIZEN BERG EN ZEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REIZEN BERG EN ZEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REIZEN BERG EN ZEE
Products information REIZEN BERG EN ZEE

BTW identificatienummer (tax): BE08932952880
Ondernemingsnummer: 7381408691
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Croisi猫res, Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REIZEN BERG EN ZEE
(Get full report from official database of BE for REIZEN BERG EN ZEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor REIZEN BERG EN ZEE
Addition kinds of activities for REIZEN BERG EN ZEE

02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation
79220201. Balletproductie | Ballet production

Werken bij REIZEN BERG EN ZEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REIZEN BERG EN ZEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REIZEN BERG EN ZEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REIZEN BERG EN ZEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van REIZEN BERG EN ZEE in sociale netwerken
Look for responds of REIZEN BERG EN ZEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor REIZEN BERG EN ZEE. Laat een reactie achter voor REIZEN BERG EN ZEE. REIZEN BERG EN ZEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REIZEN BERG EN ZEE. Leave a respond for REIZEN BERG EN ZEE. REIZEN BERG EN ZEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REIZEN BERG EN ZEE op de google maps. Adres en contacten REIZEN BERG EN ZEE
Location of REIZEN BERG EN ZEE on the google maps. Address and contacts of REIZEN BERG EN ZEE

Andere gerelateerde bedrijven als come REIZEN BERG EN ZEE REIZEN BERG EN ZEE: E.L.V | BOUCKAERT BVBA | Aerts L | ELDI-TF | WIELANT-KEUKENS

Other related companies as REIZEN BERG EN ZEE: E.L.V | BOUCKAERT BVBA | Aerts L | ELDI-TF | WIELANT-KEUKENS

REIZEN BERG EN ZEE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REIZEN BERG EN ZEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932952880. Het bedrijf REIZEN BERG EN ZEE bevindt zich op het adres: EZELSTRAAT 22; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Croisi猫res, Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van REIZEN BERG EN ZEE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REIZEN BERG EN ZEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REIZEN BERG EN ZEE, openstaande posities, locatie van REIZEN BERG EN ZEE op de kaart.

REIZEN BERG EN ZEE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is REIZEN BERG EN ZEE, company assigned to the tax number BE08932952880. The company REIZEN BERG EN ZEE is located at the address: EZELSTRAAT 22; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Croisi猫res, Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of REIZEN BERG EN ZEE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REIZEN BERG EN ZEE is not available. You also can look at reviews of REIZEN BERG EN ZEE, open positions, location of REIZEN BERG EN ZEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REIZEN BERG EN ZEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REIZEN BERG EN ZEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REIZEN BERG EN ZEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REIZEN BERG EN ZEE, employees, financial statistics.