MARETOURS

Contactgegevens MARETOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARETOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARETOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 1; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52304730 (+32-52304730) 52304730 (+32-52304730)

Fax (fax): +32 (2) 141-68-17 +32 (2) 141-68-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARETOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARETOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARETOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARETOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARETOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARETOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARETOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARETOURS
Products information MARETOURS

BTW identificatienummer (tax): BE08761840820
Ondernemingsnummer: 9997528076
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Voyages d'Affaires, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARETOURS
(Get full report from official database of BE for MARETOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARETOURS
Addition kinds of activities for MARETOURS

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
5087. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
25420200. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
34790221. Verf van metaalproducten | Varnishing of metal products
51120502. Bestandsmappen | File folders
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec

Werken bij MARETOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARETOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARETOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARETOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van MARETOURS in sociale netwerken
Look for responds of MARETOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARETOURS. Laat een reactie achter voor MARETOURS. MARETOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARETOURS. Leave a respond for MARETOURS. MARETOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARETOURS op de google maps. Adres en contacten MARETOURS
Location of MARETOURS on the google maps. Address and contacts of MARETOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARETOURS MARETOURS: COLSON ET FILS SA | PHENITHERM | G. GASPAR | MAISON NYNA RETOUCHE | Dagico sprl

Other related companies as MARETOURS: COLSON ET FILS SA | PHENITHERM | G. GASPAR | MAISON NYNA RETOUCHE | Dagico sprl

MARETOURS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARETOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08761840820. Het bedrijf MARETOURS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 1; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Voyages d'Affaires, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van MARETOURS is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARETOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARETOURS, openstaande posities, locatie van MARETOURS op de kaart.

MARETOURS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARETOURS, company assigned to the tax number BE08761840820. The company MARETOURS is located at the address: STATIONSSTRAAT 1; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Voyages d'Affaires, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of MARETOURS is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARETOURS is not available. You also can look at reviews of MARETOURS, open positions, location of MARETOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARETOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARETOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARETOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARETOURS, employees, financial statistics.