HELIOS-POSEIDON VOYAGES

Contactgegevens HELIOS-POSEIDON VOYAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELIOS-POSEIDON VOYAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELIOS-POSEIDON VOYAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES R?COLLETS 65; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43798154 (+32-43798154) 43798154 (+32-43798154)

Fax (fax): +32 (14) 435-51-51 +32 (14) 435-51-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELIOS-POSEIDON VOYAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELIOS-POSEIDON VOYAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELIOS-POSEIDON VOYAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELIOS-POSEIDON VOYAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELIOS-POSEIDON VOYAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELIOS-POSEIDON VOYAGES
Products information HELIOS-POSEIDON VOYAGES

BTW identificatienummer (tax): BE02465576171
Ondernemingsnummer: 3793548583
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES
(Get full report from official database of BE for HELIOS-POSEIDON VOYAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES
Addition kinds of activities for HELIOS-POSEIDON VOYAGES

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
48320101. Grote band | Big band
56999901. Caps en toga's (academische kleding) | Caps and gowns (academic vestments)
92290102. Wetshandhavingsstatistiek centrum, overheid | Law enforcement statistics center, government

Werken bij HELIOS-POSEIDON VOYAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELIOS-POSEIDON VOYAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

Zoek naar antwoorden van HELIOS-POSEIDON VOYAGES in sociale netwerken
Look for responds of HELIOS-POSEIDON VOYAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Laat een reactie achter voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES. HELIOS-POSEIDON VOYAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Leave a respond for HELIOS-POSEIDON VOYAGES. HELIOS-POSEIDON VOYAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELIOS-POSEIDON VOYAGES op de google maps. Adres en contacten HELIOS-POSEIDON VOYAGES
Location of HELIOS-POSEIDON VOYAGES on the google maps. Address and contacts of HELIOS-POSEIDON VOYAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come HELIOS-POSEIDON VOYAGES HELIOS-POSEIDON VOYAGES: B.C. FLEUR BLEUE ANDERL. | Delta Data BVBA | CLE EQUESTRE CADRE N.-D. | BEL-GAUFRE | JAAK MORTELMANS

Other related companies as HELIOS-POSEIDON VOYAGES: B.C. FLEUR BLEUE ANDERL. | Delta Data BVBA | CLE EQUESTRE CADRE N.-D. | BEL-GAUFRE | JAAK MORTELMANS

HELIOS-POSEIDON VOYAGES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELIOS-POSEIDON VOYAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02465576171. Het bedrijf HELIOS-POSEIDON VOYAGES bevindt zich op het adres: RUE DES R?COLLETS 65; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van HELIOS-POSEIDON VOYAGES is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELIOS-POSEIDON VOYAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELIOS-POSEIDON VOYAGES, openstaande posities, locatie van HELIOS-POSEIDON VOYAGES op de kaart.

HELIOS-POSEIDON VOYAGES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELIOS-POSEIDON VOYAGES, company assigned to the tax number BE02465576171. The company HELIOS-POSEIDON VOYAGES is located at the address: RUE DES R?COLLETS 65; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of HELIOS-POSEIDON VOYAGES is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HELIOS-POSEIDON VOYAGES is not available. You also can look at reviews of HELIOS-POSEIDON VOYAGES, open positions, location of HELIOS-POSEIDON VOYAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELIOS-POSEIDON VOYAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELIOS-POSEIDON VOYAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELIOS-POSEIDON VOYAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELIOS-POSEIDON VOYAGES, employees, financial statistics.