HELIOS-POSEIDON VOYAGES

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HELIOS-POSEIDON VOYAGES
Private companiesFood Stores • HELIOS-POSEIDON VOYAGES

Contactgegevens HELIOS-POSEIDON VOYAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELIOS-POSEIDON VOYAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELIOS-POSEIDON VOYAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ATH?N?E 25; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69234508 (+32-69234508) 69234508 (+32-69234508)

Fax (fax): +32 (86) 169-59-55 +32 (86) 169-59-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELIOS-POSEIDON VOYAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELIOS-POSEIDON VOYAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELIOS-POSEIDON VOYAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELIOS-POSEIDON VOYAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELIOS-POSEIDON VOYAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELIOS-POSEIDON VOYAGES
Products information HELIOS-POSEIDON VOYAGES

BTW identificatienummer (tax): BE09477874755
Ondernemingsnummer: 3918518066
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Europe du Sud.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES
(Get full report from official database of BE for HELIOS-POSEIDON VOYAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES
Addition kinds of activities for HELIOS-POSEIDON VOYAGES

3844. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
354202. Persmachines | Pressing machines
495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware

Werken bij HELIOS-POSEIDON VOYAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELIOS-POSEIDON VOYAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen en de orde en netheid in het magazijn.

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van HELIOS-POSEIDON VOYAGES in sociale netwerken
Look for responds of HELIOS-POSEIDON VOYAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Laat een reactie achter voor HELIOS-POSEIDON VOYAGES. HELIOS-POSEIDON VOYAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELIOS-POSEIDON VOYAGES. Leave a respond for HELIOS-POSEIDON VOYAGES. HELIOS-POSEIDON VOYAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELIOS-POSEIDON VOYAGES op de google maps. Adres en contacten HELIOS-POSEIDON VOYAGES
Location of HELIOS-POSEIDON VOYAGES on the google maps. Address and contacts of HELIOS-POSEIDON VOYAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come HELIOS-POSEIDON VOYAGES HELIOS-POSEIDON VOYAGES: OPENBARE BIBLIOTHEEK | De Dobbeleer L BVBA | MULTI DAK | V B Classic Cars BVBA | VAN EEPOEL MARC

Other related companies as HELIOS-POSEIDON VOYAGES: OPENBARE BIBLIOTHEEK | De Dobbeleer L BVBA | MULTI DAK | V B Classic Cars BVBA | VAN EEPOEL MARC

HELIOS-POSEIDON VOYAGES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELIOS-POSEIDON VOYAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09477874755. Het bedrijf HELIOS-POSEIDON VOYAGES bevindt zich op het adres: RUE DE L'ATH?N?E 25; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 168,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Europe du Sud..
De hoofdactiviteit van HELIOS-POSEIDON VOYAGES is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELIOS-POSEIDON VOYAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELIOS-POSEIDON VOYAGES, openstaande posities, locatie van HELIOS-POSEIDON VOYAGES op de kaart.

HELIOS-POSEIDON VOYAGES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELIOS-POSEIDON VOYAGES, company assigned to the tax number BE09477874755. The company HELIOS-POSEIDON VOYAGES is located at the address: RUE DE L'ATH?N?E 25; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 168,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Europe du Sud..
The main activity of HELIOS-POSEIDON VOYAGES is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HELIOS-POSEIDON VOYAGES is not available. You also can look at reviews of HELIOS-POSEIDON VOYAGES, open positions, location of HELIOS-POSEIDON VOYAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELIOS-POSEIDON VOYAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELIOS-POSEIDON VOYAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELIOS-POSEIDON VOYAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELIOS-POSEIDON VOYAGES, employees, financial statistics.