FANOUWA TOURS

Contactgegevens FANOUWA TOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FANOUWA TOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FANOUWA TOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE STALINGRAD 105; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25140285 (+32-25140285) 25140285 (+32-25140285)

Fax (fax): +32 (15) 270-91-10 +32 (15) 270-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FANOUWA TOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FANOUWA TOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FANOUWA TOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FANOUWA TOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FANOUWA TOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FANOUWA TOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FANOUWA TOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FANOUWA TOURS
Products information FANOUWA TOURS

BTW identificatienummer (tax): BE04901245117
Ondernemingsnummer: 7639862060
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FANOUWA TOURS
(Get full report from official database of BE for FANOUWA TOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FANOUWA TOURS
Addition kinds of activities for FANOUWA TOURS

9721. Internationale zaken | International affairs
352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
472900. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
59469901. camera's | Cameras
72199901. Bont kleding reiniging, reparatie en opslag | Fur garment cleaning, repairing, and storage
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning

Werken bij FANOUWA TOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FANOUWA TOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FANOUWA TOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FANOUWA TOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van FANOUWA TOURS in sociale netwerken
Look for responds of FANOUWA TOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FANOUWA TOURS. Laat een reactie achter voor FANOUWA TOURS. FANOUWA TOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FANOUWA TOURS. Leave a respond for FANOUWA TOURS. FANOUWA TOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FANOUWA TOURS op de google maps. Adres en contacten FANOUWA TOURS
Location of FANOUWA TOURS on the google maps. Address and contacts of FANOUWA TOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come FANOUWA TOURS FANOUWA TOURS: BBL | DIERENHOTEL FELIX | AUTO VITRO SPEED | CENTRE P.M.S. LIBRE | PIERRE VISEUR

Other related companies as FANOUWA TOURS: BBL | DIERENHOTEL FELIX | AUTO VITRO SPEED | CENTRE P.M.S. LIBRE | PIERRE VISEUR

FANOUWA TOURS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FANOUWA TOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04901245117. Het bedrijf FANOUWA TOURS bevindt zich op het adres: AVENUE DE STALINGRAD 105; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van FANOUWA TOURS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FANOUWA TOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FANOUWA TOURS, openstaande posities, locatie van FANOUWA TOURS op de kaart.

FANOUWA TOURS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FANOUWA TOURS, company assigned to the tax number BE04901245117. The company FANOUWA TOURS is located at the address: AVENUE DE STALINGRAD 105; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of FANOUWA TOURS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FANOUWA TOURS is not available. You also can look at reviews of FANOUWA TOURS, open positions, location of FANOUWA TOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FANOUWA TOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FANOUWA TOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FANOUWA TOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FANOUWA TOURS, employees, financial statistics.