EXCLUSIVE DESTINATIONS

Contactgegevens EXCLUSIVE DESTINATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXCLUSIVE DESTINATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXCLUSIVE DESTINATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAENHOUTSTRAAT 1A B2; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92820085 (+32-92820085) 92820085 (+32-92820085)

Fax (fax): +32 (53) 215-34-94 +32 (53) 215-34-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXCLUSIVE DESTINATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXCLUSIVE DESTINATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXCLUSIVE DESTINATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXCLUSIVE DESTINATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXCLUSIVE DESTINATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXCLUSIVE DESTINATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXCLUSIVE DESTINATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXCLUSIVE DESTINATIONS
Products information EXCLUSIVE DESTINATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE03116516113
Ondernemingsnummer: 8085357666
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales, Voyages d'Affaires.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXCLUSIVE DESTINATIONS
(Get full report from official database of BE for EXCLUSIVE DESTINATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXCLUSIVE DESTINATIONS
Addition kinds of activities for EXCLUSIVE DESTINATIONS

738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij EXCLUSIVE DESTINATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXCLUSIVE DESTINATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXCLUSIVE DESTINATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXCLUSIVE DESTINATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van EXCLUSIVE DESTINATIONS in sociale netwerken
Look for responds of EXCLUSIVE DESTINATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXCLUSIVE DESTINATIONS. Laat een reactie achter voor EXCLUSIVE DESTINATIONS. EXCLUSIVE DESTINATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXCLUSIVE DESTINATIONS. Leave a respond for EXCLUSIVE DESTINATIONS. EXCLUSIVE DESTINATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXCLUSIVE DESTINATIONS op de google maps. Adres en contacten EXCLUSIVE DESTINATIONS
Location of EXCLUSIVE DESTINATIONS on the google maps. Address and contacts of EXCLUSIVE DESTINATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come EXCLUSIVE DESTINATIONS EXCLUSIVE DESTINATIONS: SAXON | FA. ULTIMEX | MAISON LECLERCQ | Forceille C | V. JACOBS

Other related companies as EXCLUSIVE DESTINATIONS: SAXON | FA. ULTIMEX | MAISON LECLERCQ | Forceille C | V. JACOBS

EXCLUSIVE DESTINATIONS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXCLUSIVE DESTINATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03116516113. Het bedrijf EXCLUSIVE DESTINATIONS bevindt zich op het adres: MAENHOUTSTRAAT 1A B2; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales, Voyages d'Affaires..
De hoofdactiviteit van EXCLUSIVE DESTINATIONS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXCLUSIVE DESTINATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXCLUSIVE DESTINATIONS, openstaande posities, locatie van EXCLUSIVE DESTINATIONS op de kaart.

EXCLUSIVE DESTINATIONS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXCLUSIVE DESTINATIONS, company assigned to the tax number BE03116516113. The company EXCLUSIVE DESTINATIONS is located at the address: MAENHOUTSTRAAT 1A B2; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales, Voyages d'Affaires..
The main activity of EXCLUSIVE DESTINATIONS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXCLUSIVE DESTINATIONS is not available. You also can look at reviews of EXCLUSIVE DESTINATIONS, open positions, location of EXCLUSIVE DESTINATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXCLUSIVE DESTINATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXCLUSIVE DESTINATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXCLUSIVE DESTINATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXCLUSIVE DESTINATIONS, employees, financial statistics.