EURO TRAVEL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • EURO TRAVEL
Private companiesFood Stores • EURO TRAVEL

Contactgegevens EURO TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENLEI 31; 2960; SINT-JOB-IN-'T GOOR, België

Telefoon (phone): 36362005 (+32-36362005) 36362005 (+32-36362005)

Fax (fax): +32 (55) 465-43-44 +32 (55) 465-43-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO TRAVEL
Products information EURO TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE07316864013
Ondernemingsnummer: 9250183105
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: S茅jours Personnalis茅s, S茅jours en Stations Thermales, Voyages d'Affaires, Croisi猫res, Vacances en V茅lo, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Sportifs, Vacances de Ski, Vols Uniquement, Camps pour Adolescents, S茅jours avec Animaux Domestiques, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours de Derni猫re Minute, S茅jours de Plong茅e Sous-Marine, R茅servations D'H?tels, Vacances en Autocar, Billets de Derni猫re Minute, Location de voiture incluse, S茅jours Linguistiques, Lunes de Miel, S茅jours de Golf, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Europe du Sud, Am茅rique du Sud, Afrique, Asie, Etats-Unis & Canada, Moyen-Orient, Europe du Nord, Australie, Europe de l'Est.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO TRAVEL
(Get full report from official database of BE for EURO TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO TRAVEL
Addition kinds of activities for EURO TRAVEL

509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
30690304. Bibs, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Bibs, vulcanized rubber or rubberized fabric
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
51360403. Hosiery, mannen en jongens ' | Hosiery, men's and boys'
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij EURO TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van EURO TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of EURO TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO TRAVEL. Laat een reactie achter voor EURO TRAVEL. EURO TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO TRAVEL. Leave a respond for EURO TRAVEL. EURO TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO TRAVEL op de google maps. Adres en contacten EURO TRAVEL
Location of EURO TRAVEL on the google maps. Address and contacts of EURO TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO TRAVEL EURO TRAVEL: Voet K | De Clerck & Zn BVBA | DARDENNE | Wera P-Ghysen J | PIERRE SKOWRONSKI SPRL

Other related companies as EURO TRAVEL: Voet K | De Clerck & Zn BVBA | DARDENNE | Wera P-Ghysen J | PIERRE SKOWRONSKI SPRL

EURO TRAVEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07316864013. Het bedrijf EURO TRAVEL bevindt zich op het adres: EIKENLEI 31; 2960; SINT-JOB-IN-'T GOOR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: S茅jours Personnalis茅s, S茅jours en Stations Thermales, Voyages d'Affaires, Croisi猫res, Vacances en V茅lo, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Sportifs, Vacances de Ski, Vols Uniquement, Camps pour Adolescents, S茅jours avec Animaux Domestiques, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours de Derni猫re Minute, S茅jours de Plong茅e Sous-Marine, R茅servations D'H?tels, Vacances en Autocar, Billets de Derni猫re Minute, Location de voiture incluse, S茅jours Linguistiques, Lunes de Miel, S茅jours de Golf, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Europe du Sud, Am茅rique du Sud, Afrique, Asie, Etats-Unis & Canada, Moyen-Orient, Europe du Nord, Australie, Europe de l'Est..
De hoofdactiviteit van EURO TRAVEL is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO TRAVEL, openstaande posities, locatie van EURO TRAVEL op de kaart.

EURO TRAVEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO TRAVEL, company assigned to the tax number BE07316864013. The company EURO TRAVEL is located at the address: EIKENLEI 31; 2960; SINT-JOB-IN-'T GOOR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: S茅jours Personnalis茅s, S茅jours en Stations Thermales, Voyages d'Affaires, Croisi猫res, Vacances en V茅lo, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Sportifs, Vacances de Ski, Vols Uniquement, Camps pour Adolescents, S茅jours avec Animaux Domestiques, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours de Derni猫re Minute, S茅jours de Plong茅e Sous-Marine, R茅servations D'H?tels, Vacances en Autocar, Billets de Derni猫re Minute, Location de voiture incluse, S茅jours Linguistiques, Lunes de Miel, S茅jours de Golf, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Europe du Sud, Am茅rique du Sud, Afrique, Asie, Etats-Unis & Canada, Moyen-Orient, Europe du Nord, Australie, Europe de l'Est..
The main activity of EURO TRAVEL is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO TRAVEL is not available. You also can look at reviews of EURO TRAVEL, open positions, location of EURO TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO TRAVEL, employees, financial statistics.