DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL

Contactgegevens DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FR. COURTENSSTRAAT 3; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52224848 (+32-52224848) 52224848 (+32-52224848)

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL
Products information DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL
(Get full report from official database of BE for DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL
Addition kinds of activities for DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL

367901. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
17210300. Industrieel schilderij | Industrial painting
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. Laat een reactie achter voor DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. Leave a respond for DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL. DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL op de google maps. Adres en contacten DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL
Location of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL on the google maps. Address and contacts of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL: CHEZ NADIA & MICHEL | MUTUALIT? LIBRE | SVENSSON | Belga Bet | DVV

Other related companies as DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL: CHEZ NADIA & MICHEL | MUTUALIT? LIBRE | SVENSSON | Belga Bet | DVV

DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL bevindt zich op het adres: FR. COURTENSSTRAAT 3; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, openstaande posities, locatie van DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL op de kaart.

DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, company assigned to the tax number BE07175689697. The company DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL is located at the address: FR. COURTENSSTRAAT 3; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL is not available. You also can look at reviews of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, open positions, location of DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOSSCHE REIZEN - SPORTS TRAVEL, employees, financial statistics.