CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Contactgegevens CARLSON WAGONLIT TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLSON WAGONLIT TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE STEVIN 133; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22878960 (+32-22878960) 22878960 (+32-22878960)

Fax (fax): +32 (58) 657-69-53 +32 (58) 657-69-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLSON WAGONLIT TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Products information CARLSON WAGONLIT TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE05949890136
Ondernemingsnummer: 2037384033
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
(Get full report from official database of BE for CARLSON WAGONLIT TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Addition kinds of activities for CARLSON WAGONLIT TRAVEL

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
31310404. Tongen, schoen en laars, leer | Tongues, shoe and boot, leather
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals

Werken bij CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Operator Verpakking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een operator voor het verpakken van goederen.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of CARLSON WAGONLIT TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Laat een reactie achter voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Leave a respond for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de google maps. Adres en contacten CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the google maps. Address and contacts of CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLSON WAGONLIT TRAVEL CARLSON WAGONLIT TRAVEL: KBC | I.M.L.-BELGIUM | Bastin Transports SPRL | Alain DELVAUX | JEAN NEYMAN

Other related companies as CARLSON WAGONLIT TRAVEL: KBC | I.M.L.-BELGIUM | Bastin Transports SPRL | Alain DELVAUX | JEAN NEYMAN

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949890136. Het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL bevindt zich op het adres: RUE STEVIN 133; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, openstaande posities, locatie van CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de kaart.

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, company assigned to the tax number BE05949890136. The company CARLSON WAGONLIT TRAVEL is located at the address: RUE STEVIN 133; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is not available. You also can look at reviews of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, open positions, location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLSON WAGONLIT TRAVEL, employees, financial statistics.