PAR HASARD

Contactgegevens PAR HASARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAR HASARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAR HASARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES CAM?LIAS 27; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27723426 (+32-27723426) 27723426 (+32-27723426)

Fax (fax): +32 (84) 973-35-50 +32 (84) 973-35-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAR HASARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAR HASARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAR HASARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAR HASARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAR HASARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAR HASARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAR HASARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAR HASARD
Products information PAR HASARD

BTW identificatienummer (tax): BE02585876464
Ondernemingsnummer: 8209503173
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in PAR HASARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de relations publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAR HASARD
(Get full report from official database of BE for PAR HASARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAR HASARD
Addition kinds of activities for PAR HASARD

571400. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
769922. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
22540103. Shorts, slipjes, lades (ondergoed), breien | Shorts, briefs, drawers (underwear), knit
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij PAR HASARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAR HASARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAR HASARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAR HASARD. Looking for open vacancies in other companies

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PAR HASARD in sociale netwerken
Look for responds of PAR HASARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAR HASARD. Laat een reactie achter voor PAR HASARD. PAR HASARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAR HASARD. Leave a respond for PAR HASARD. PAR HASARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAR HASARD op de google maps. Adres en contacten PAR HASARD
Location of PAR HASARD on the google maps. Address and contacts of PAR HASARD

Andere gerelateerde bedrijven als come PAR HASARD PAR HASARD: P?DICURE CHANTAL | I.H.K. | H. DE PEUTER | PLEIN & CIE | Centre Form Prof le Plope ASBL

Other related companies as PAR HASARD: P?DICURE CHANTAL | I.H.K. | H. DE PEUTER | PLEIN & CIE | Centre Form Prof le Plope ASBL

PAR HASARD is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAR HASARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02585876464. Het bedrijf PAR HASARD bevindt zich op het adres: AVENUE DES CAM?LIAS 27; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de relations publiques. Producten gemaakt in PAR HASARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAR HASARD is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAR HASARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAR HASARD, openstaande posities, locatie van PAR HASARD op de kaart.

PAR HASARD is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAR HASARD, company assigned to the tax number BE02585876464. The company PAR HASARD is located at the address: AVENUE DES CAM?LIAS 27; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de relations publiques. Products created in PAR HASARD were not found.
The main activity of PAR HASARD is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAR HASARD is not available. You also can look at reviews of PAR HASARD, open positions, location of PAR HASARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAR HASARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAR HASARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAR HASARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAR HASARD, employees, financial statistics.