TALLIEU & TALLIEU

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • TALLIEU & TALLIEU
Private companiesFurniture and Fixtures • TALLIEU & TALLIEU

Contactgegevens TALLIEU & TALLIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TALLIEU & TALLIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

TALLIEU & TALLIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 88; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93860441 (+32-93860441) 93860441 (+32-93860441)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TALLIEU & TALLIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TALLIEU & TALLIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TALLIEU & TALLIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TALLIEU & TALLIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TALLIEU & TALLIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TALLIEU & TALLIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TALLIEU & TALLIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TALLIEU & TALLIEU
Products information TALLIEU & TALLIEU

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Conception Web.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and p茅riodiques. R茅alisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TALLIEU & TALLIEU
(Get full report from official database of BE for TALLIEU & TALLIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor TALLIEU & TALLIEU
Addition kinds of activities for TALLIEU & TALLIEU

20460403. hydrol | Hydrol
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
39990305. Veren, struisvogel, krullen en verven | Feathers, ostrich, curling and dyeing
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec

Werken bij TALLIEU & TALLIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TALLIEU & TALLIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TALLIEU & TALLIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TALLIEU & TALLIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van TALLIEU & TALLIEU in sociale netwerken
Look for responds of TALLIEU & TALLIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor TALLIEU & TALLIEU. Laat een reactie achter voor TALLIEU & TALLIEU. TALLIEU & TALLIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TALLIEU & TALLIEU. Leave a respond for TALLIEU & TALLIEU. TALLIEU & TALLIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TALLIEU & TALLIEU op de google maps. Adres en contacten TALLIEU & TALLIEU
Location of TALLIEU & TALLIEU on the google maps. Address and contacts of TALLIEU & TALLIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come TALLIEU & TALLIEU TALLIEU & TALLIEU: FLSILHOUETTE BENELUX BVBA | DEBUT - GRIMAUD | S & S BVBA | DE WITTE BERKEN | JOS?E COIFFURE

Other related companies as TALLIEU & TALLIEU: FLSILHOUETTE BENELUX BVBA | DEBUT - GRIMAUD | S & S BVBA | DE WITTE BERKEN | JOS?E COIFFURE

TALLIEU & TALLIEU is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TALLIEU & TALLIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf TALLIEU & TALLIEU bevindt zich op het adres: MARKT 88; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and p茅riodiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Produits & Services: Conception Web..
De hoofdactiviteit van TALLIEU & TALLIEU is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TALLIEU & TALLIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TALLIEU & TALLIEU, openstaande posities, locatie van TALLIEU & TALLIEU op de kaart.

TALLIEU & TALLIEU is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TALLIEU & TALLIEU, company assigned to the tax number BE08749755859. The company TALLIEU & TALLIEU is located at the address: MARKT 88; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de publicit茅. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and p茅riodiques. R茅alisation de programmes and logiciels. List of products are Produits & Services: Conception Web..
The main activity of TALLIEU & TALLIEU is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TALLIEU & TALLIEU is not available. You also can look at reviews of TALLIEU & TALLIEU, open positions, location of TALLIEU & TALLIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TALLIEU & TALLIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TALLIEU & TALLIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TALLIEU & TALLIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TALLIEU & TALLIEU, employees, financial statistics.