DEVOS E DRANKENCENTRALE

Contactgegevens DEVOS E DRANKENCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOS E DRANKENCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOS E DRANKENCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Couthoflaan 7B; 8972; Poperinge (Proven), België

Telefoon (phone): 057 30 11 47 (+32-057 30 11 47) 057 30 11 47 (+32-057 30 11 47)

Fax (fax): +32 (86) 359-23-33 +32 (86) 359-23-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOS E DRANKENCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOS E DRANKENCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOS E DRANKENCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOS E DRANKENCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOS E DRANKENCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOS E DRANKENCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOS E DRANKENCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOS E DRANKENCENTRALE
Products information DEVOS E DRANKENCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE03017913818
Ondernemingsnummer: 6212463378
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DEVOS E DRANKENCENTRALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOS E DRANKENCENTRALE
(Get full report from official database of BE for DEVOS E DRANKENCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOS E DRANKENCENTRALE
Addition kinds of activities for DEVOS E DRANKENCENTRALE

8043. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
73890104. Lesbureau | Lecture bureau
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij DEVOS E DRANKENCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOS E DRANKENCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOS E DRANKENCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOS E DRANKENCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van DEVOS E DRANKENCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of DEVOS E DRANKENCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOS E DRANKENCENTRALE. Laat een reactie achter voor DEVOS E DRANKENCENTRALE. DEVOS E DRANKENCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOS E DRANKENCENTRALE. Leave a respond for DEVOS E DRANKENCENTRALE. DEVOS E DRANKENCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOS E DRANKENCENTRALE op de google maps. Adres en contacten DEVOS E DRANKENCENTRALE
Location of DEVOS E DRANKENCENTRALE on the google maps. Address and contacts of DEVOS E DRANKENCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOS E DRANKENCENTRALE DEVOS E DRANKENCENTRALE: LE KET DE LA TARTINE | Hanciu M | OUTSIDER SAILS | Bodanka | Immoval

Other related companies as DEVOS E DRANKENCENTRALE: LE KET DE LA TARTINE | Hanciu M | OUTSIDER SAILS | Bodanka | Immoval

DEVOS E DRANKENCENTRALE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOS E DRANKENCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03017913818. Het bedrijf DEVOS E DRANKENCENTRALE bevindt zich op het adres: Couthoflaan 7B; 8972; Poperinge (Proven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in DEVOS E DRANKENCENTRALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVOS E DRANKENCENTRALE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOS E DRANKENCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOS E DRANKENCENTRALE, openstaande posities, locatie van DEVOS E DRANKENCENTRALE op de kaart.

DEVOS E DRANKENCENTRALE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVOS E DRANKENCENTRALE, company assigned to the tax number BE03017913818. The company DEVOS E DRANKENCENTRALE is located at the address: Couthoflaan 7B; 8972; Poperinge (Proven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in DEVOS E DRANKENCENTRALE were not found.
The main activity of DEVOS E DRANKENCENTRALE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOS E DRANKENCENTRALE is not available. You also can look at reviews of DEVOS E DRANKENCENTRALE, open positions, location of DEVOS E DRANKENCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOS E DRANKENCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOS E DRANKENCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOS E DRANKENCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOS E DRANKENCENTRALE, employees, financial statistics.