PATRICK MICHEL-ARTEMIS

Contactgegevens PATRICK MICHEL-ARTEMIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK MICHEL-ARTEMIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK MICHEL-ARTEMIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL DUFOUR 20; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65841856 (+32-65841856) 65841856 (+32-65841856)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK MICHEL-ARTEMIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK MICHEL-ARTEMIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK MICHEL-ARTEMIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK MICHEL-ARTEMIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK MICHEL-ARTEMIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK MICHEL-ARTEMIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK MICHEL-ARTEMIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK MICHEL-ARTEMIS
Products information PATRICK MICHEL-ARTEMIS

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Services: Lettrage Publicitaire.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK MICHEL-ARTEMIS
(Get full report from official database of BE for PATRICK MICHEL-ARTEMIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK MICHEL-ARTEMIS
Addition kinds of activities for PATRICK MICHEL-ARTEMIS

0174. Citrus vruchten | Citrus fruits
22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
22810304. Zijden garen, gesponnen | Silk yarn, spun
30690309. Veters, rubber | Mittens, rubber
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron

Werken bij PATRICK MICHEL-ARTEMIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK MICHEL-ARTEMIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK MICHEL-ARTEMIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK MICHEL-ARTEMIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

Zoek naar antwoorden van PATRICK MICHEL-ARTEMIS in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK MICHEL-ARTEMIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK MICHEL-ARTEMIS. Laat een reactie achter voor PATRICK MICHEL-ARTEMIS. PATRICK MICHEL-ARTEMIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK MICHEL-ARTEMIS. Leave a respond for PATRICK MICHEL-ARTEMIS. PATRICK MICHEL-ARTEMIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK MICHEL-ARTEMIS op de google maps. Adres en contacten PATRICK MICHEL-ARTEMIS
Location of PATRICK MICHEL-ARTEMIS on the google maps. Address and contacts of PATRICK MICHEL-ARTEMIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK MICHEL-ARTEMIS PATRICK MICHEL-ARTEMIS: Direct Créations | IRIS | Ati BVBA | B.B.C. ARENA WEMMEL | Tequilla

Other related companies as PATRICK MICHEL-ARTEMIS: Direct Créations | IRIS | Ati BVBA | B.B.C. ARENA WEMMEL | Tequilla

PATRICK MICHEL-ARTEMIS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK MICHEL-ARTEMIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf PATRICK MICHEL-ARTEMIS bevindt zich op het adres: RUE PAUL DUFOUR 20; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Lijst met producten zijn Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
De hoofdactiviteit van PATRICK MICHEL-ARTEMIS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK MICHEL-ARTEMIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK MICHEL-ARTEMIS, openstaande posities, locatie van PATRICK MICHEL-ARTEMIS op de kaart.

PATRICK MICHEL-ARTEMIS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK MICHEL-ARTEMIS, company assigned to the tax number BE06217132568. The company PATRICK MICHEL-ARTEMIS is located at the address: RUE PAUL DUFOUR 20; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de publicit茅. List of products are Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
The main activity of PATRICK MICHEL-ARTEMIS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK MICHEL-ARTEMIS is not available. You also can look at reviews of PATRICK MICHEL-ARTEMIS, open positions, location of PATRICK MICHEL-ARTEMIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK MICHEL-ARTEMIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK MICHEL-ARTEMIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK MICHEL-ARTEMIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK MICHEL-ARTEMIS, employees, financial statistics.