F.C.B.

Contactgegevens F.C.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULLEDELLE 98; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 26475680 (+32-26475680) 26475680 (+32-26475680)

Fax (fax): +32 (71) 705-81-29 +32 (71) 705-81-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C.B.
Products information F.C.B.

BTW identificatienummer (tax): BE09522094726
Ondernemingsnummer: 4658172607
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in F.C.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C.B.
(Get full report from official database of BE for F.C.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C.B.
Addition kinds of activities for F.C.B.

384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
76990601. Boot reparatie | Boat repair

Werken bij F.C.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

Zoek naar antwoorden van F.C.B. in sociale netwerken
Look for responds of F.C.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C.B.. Laat een reactie achter voor F.C.B.. F.C.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C.B.. Leave a respond for F.C.B.. F.C.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C.B. op de google maps. Adres en contacten F.C.B.
Location of F.C.B. on the google maps. Address and contacts of F.C.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C.B. F.C.B.: Lefevre J-M | JERRIAI | BVBA DUO-PAINT | FA. INTERWHEELS | C.H.-TONDEUSES

Other related companies as F.C.B.: Lefevre J-M | JERRIAI | BVBA DUO-PAINT | FA. INTERWHEELS | C.H.-TONDEUSES

F.C.B. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09522094726. Het bedrijf F.C.B. bevindt zich op het adres: GULLEDELLE 98; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Producten gemaakt in F.C.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.C.B. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C.B., openstaande posities, locatie van F.C.B. op de kaart.

F.C.B. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C.B., company assigned to the tax number BE09522094726. The company F.C.B. is located at the address: GULLEDELLE 98; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de publicit茅. Products created in F.C.B. were not found.
The main activity of F.C.B. is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C.B. is not available. You also can look at reviews of F.C.B., open positions, location of F.C.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C.B., employees, financial statistics.