ART'TOP LETTRAGE

Contactgegevens ART'TOP LETTRAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART'TOP LETTRAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART'TOP LETTRAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL PASTUR 21; 6010; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71430433 (+32-71430433) 71430433 (+32-71430433)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART'TOP LETTRAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART'TOP LETTRAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART'TOP LETTRAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART'TOP LETTRAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART'TOP LETTRAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART'TOP LETTRAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART'TOP LETTRAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART'TOP LETTRAGE
Products information ART'TOP LETTRAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Lettrage Publicitaire.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART'TOP LETTRAGE
(Get full report from official database of BE for ART'TOP LETTRAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART'TOP LETTRAGE
Addition kinds of activities for ART'TOP LETTRAGE

14229902. Cement rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Cement rock, crushed and broken-quarrying
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
24260206. Pendelblokken, hardhout | Shuttle blocks, hardwood
50210106. Kantoormeubilair, niet inbegrepen | Office furniture, nec
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
73529901. Ongeldige levering van leveringen | Invalid supplies rental

Werken bij ART'TOP LETTRAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART'TOP LETTRAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART'TOP LETTRAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART'TOP LETTRAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van ART'TOP LETTRAGE in sociale netwerken
Look for responds of ART'TOP LETTRAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART'TOP LETTRAGE. Laat een reactie achter voor ART'TOP LETTRAGE. ART'TOP LETTRAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART'TOP LETTRAGE. Leave a respond for ART'TOP LETTRAGE. ART'TOP LETTRAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART'TOP LETTRAGE op de google maps. Adres en contacten ART'TOP LETTRAGE
Location of ART'TOP LETTRAGE on the google maps. Address and contacts of ART'TOP LETTRAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ART'TOP LETTRAGE ART'TOP LETTRAGE: Deprince J | Deldiche NV | DANIELLE DROSSART | EDMOND DESTRAIT | DE POST

Other related companies as ART'TOP LETTRAGE: Deprince J | Deldiche NV | DANIELLE DROSSART | EDMOND DESTRAIT | DE POST

ART'TOP LETTRAGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART'TOP LETTRAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf ART'TOP LETTRAGE bevindt zich op het adres: RUE PAUL PASTUR 21; 6010; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Lijst met producten zijn Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
De hoofdactiviteit van ART'TOP LETTRAGE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART'TOP LETTRAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART'TOP LETTRAGE, openstaande posities, locatie van ART'TOP LETTRAGE op de kaart.

ART'TOP LETTRAGE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART'TOP LETTRAGE, company assigned to the tax number BE07914520263. The company ART'TOP LETTRAGE is located at the address: RUE PAUL PASTUR 21; 6010; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de publicit茅. List of products are Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
The main activity of ART'TOP LETTRAGE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ART'TOP LETTRAGE is not available. You also can look at reviews of ART'TOP LETTRAGE, open positions, location of ART'TOP LETTRAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART'TOP LETTRAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART'TOP LETTRAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART'TOP LETTRAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART'TOP LETTRAGE, employees, financial statistics.