PASCAL COLLIN

Contactgegevens PASCAL COLLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL COLLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL COLLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA REINE 23; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81214492 (+32-81214492) 81214492 (+32-81214492)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL COLLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL COLLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL COLLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL COLLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL COLLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL COLLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL COLLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL COLLIN
Products information PASCAL COLLIN

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Journalistes.

Product categorie (product category): Agences de presse

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL COLLIN
(Get full report from official database of BE for PASCAL COLLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL COLLIN
Addition kinds of activities for PASCAL COLLIN

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
39610107. Horlogebanden, metalen | Watchbands, base metal
47310100. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
50939905. Olie, afval | Oil, waste
51599907. Koolzaad | Rapeseed
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services

Werken bij PASCAL COLLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL COLLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL COLLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL COLLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • Dakwerker (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

Zoek naar antwoorden van PASCAL COLLIN in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL COLLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL COLLIN. Laat een reactie achter voor PASCAL COLLIN. PASCAL COLLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL COLLIN. Leave a respond for PASCAL COLLIN. PASCAL COLLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL COLLIN op de google maps. Adres en contacten PASCAL COLLIN
Location of PASCAL COLLIN on the google maps. Address and contacts of PASCAL COLLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL COLLIN PASCAL COLLIN: HEIDEBLOEM BOXBERGHEIDE | J.C. KUMIKATA ZANDVLIET | Golub M J | J. L. LOMBAERTS | BAKKERIJ SCHONKEREN

Other related companies as PASCAL COLLIN: HEIDEBLOEM BOXBERGHEIDE | J.C. KUMIKATA ZANDVLIET | Golub M J | J. L. LOMBAERTS | BAKKERIJ SCHONKEREN

PASCAL COLLIN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL COLLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf PASCAL COLLIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA REINE 23; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de presse. Lijst met producten zijn Activit茅s: Journalistes..
De hoofdactiviteit van PASCAL COLLIN is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL COLLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL COLLIN, openstaande posities, locatie van PASCAL COLLIN op de kaart.

PASCAL COLLIN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL COLLIN, company assigned to the tax number BE01853088378. The company PASCAL COLLIN is located at the address: RUE DE LA REINE 23; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de presse. List of products are Activit茅s: Journalistes..
The main activity of PASCAL COLLIN is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL COLLIN is not available. You also can look at reviews of PASCAL COLLIN, open positions, location of PASCAL COLLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL COLLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL COLLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL COLLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL COLLIN, employees, financial statistics.