Brasserie du Grand Enclos SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Brasserie du Grand Enclos SPRL
Private companiesFood Stores • Brasserie du Grand Enclos SPRL

Contactgegevens Brasserie du Grand Enclos SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasserie du Grand Enclos SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasserie du Grand Enclos SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Les Minières 2; 6832; Bouillon (Sensenruth), België

Telefoon (phone): 061 46 66 24; 061 46 66 90 (+32-061 46 66 24; 061 46 66 90) 061 46 66 24; 061 46 66 90 (+32-061 46 66 24; 061 46 66 90)

Fax (fax): 061 46 82 67 (+32-061 46 82 67) 061 46 82 67 (+32-061 46 82 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasserie du Grand Enclos SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasserie du Grand Enclos SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasserie du Grand Enclos SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasserie du Grand Enclos SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasserie du Grand Enclos SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasserie du Grand Enclos SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasserie du Grand Enclos SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasserie du Grand Enclos SPRL
Products information Brasserie du Grand Enclos SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08333374023
Ondernemingsnummer: 2159881591
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Breweries

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasserie du Grand Enclos SPRL
(Get full report from official database of BE for Brasserie du Grand Enclos SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasserie du Grand Enclos SPRL
Addition kinds of activities for Brasserie du Grand Enclos SPRL

399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
509199. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
22110816. Voiles, katoen | Voiles, cotton
34790201. Aluminium bekleding van metaalproducten | Aluminum coating of metal products
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter

Werken bij Brasserie du Grand Enclos SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasserie du Grand Enclos SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasserie du Grand Enclos SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasserie du Grand Enclos SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van Brasserie du Grand Enclos SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Brasserie du Grand Enclos SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasserie du Grand Enclos SPRL. Laat een reactie achter voor Brasserie du Grand Enclos SPRL. Brasserie du Grand Enclos SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasserie du Grand Enclos SPRL. Leave a respond for Brasserie du Grand Enclos SPRL. Brasserie du Grand Enclos SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasserie du Grand Enclos SPRL op de google maps. Adres en contacten Brasserie du Grand Enclos SPRL
Location of Brasserie du Grand Enclos SPRL on the google maps. Address and contacts of Brasserie du Grand Enclos SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasserie du Grand Enclos SPRL Brasserie du Grand Enclos SPRL: LA BABILLARDE | RIJVER. ST.ALBANUS | Marleen | Excofisc SPRL | COIFFURE MARINA

Other related companies as Brasserie du Grand Enclos SPRL: LA BABILLARDE | RIJVER. ST.ALBANUS | Marleen | Excofisc SPRL | COIFFURE MARINA

Brasserie du Grand Enclos SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasserie du Grand Enclos SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08333374023. Het bedrijf Brasserie du Grand Enclos SPRL bevindt zich op het adres: Les Minières 2; 6832; Bouillon (Sensenruth). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 483,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Lijst met producten zijn Breweries.
De hoofdactiviteit van Brasserie du Grand Enclos SPRL is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasserie du Grand Enclos SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasserie du Grand Enclos SPRL, openstaande posities, locatie van Brasserie du Grand Enclos SPRL op de kaart.

Brasserie du Grand Enclos SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brasserie du Grand Enclos SPRL, company assigned to the tax number BE08333374023. The company Brasserie du Grand Enclos SPRL is located at the address: Les Minières 2; 6832; Bouillon (Sensenruth). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 483,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beer and ale - Dealers. List of products are Breweries.
The main activity of Brasserie du Grand Enclos SPRL is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasserie du Grand Enclos SPRL is not available. You also can look at reviews of Brasserie du Grand Enclos SPRL, open positions, location of Brasserie du Grand Enclos SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasserie du Grand Enclos SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasserie du Grand Enclos SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasserie du Grand Enclos SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasserie du Grand Enclos SPRL, employees, financial statistics.