RCG/TREMA

Contactgegevens RCG/TREMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RCG/TREMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RCG/TREMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE DIJKSTRAAT 36; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15233002 (+32-15233002) 15233002 (+32-15233002)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RCG/TREMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RCG/TREMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RCG/TREMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RCG/TREMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RCG/TREMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RCG/TREMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RCG/TREMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RCG/TREMA
Products information RCG/TREMA

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Bureaux-Conseils en Marketing.

Product categorie (product category): Agences de marketing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RCG/TREMA
(Get full report from official database of BE for RCG/TREMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RCG/TREMA
Addition kinds of activities for RCG/TREMA

17319902. Computer installatie | Computer installation
17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
24369901. Panelen, zaaghout multiplex | Panels, softwood plywood
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
35599912. Glasmakerijmachines: blazen, gieten, vormen, enz. | Glass making machinery: blowing, molding, forming, etc.
52110200. Deur- en raamproducten | Door and window products
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist

Werken bij RCG/TREMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RCG/TREMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RCG/TREMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RCG/TREMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van RCG/TREMA in sociale netwerken
Look for responds of RCG/TREMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RCG/TREMA. Laat een reactie achter voor RCG/TREMA. RCG/TREMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RCG/TREMA. Leave a respond for RCG/TREMA. RCG/TREMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RCG/TREMA op de google maps. Adres en contacten RCG/TREMA
Location of RCG/TREMA on the google maps. Address and contacts of RCG/TREMA

Andere gerelateerde bedrijven als come RCG/TREMA RCG/TREMA: Philwooddesign BVBA | DOMESTIC SOLUTIONS BVBA | DE ZONNEBLOEM | ENTREPRISES O MALICE SA | Caf茅 des Sports

Other related companies as RCG/TREMA: Philwooddesign BVBA | DOMESTIC SOLUTIONS BVBA | DE ZONNEBLOEM | ENTREPRISES O MALICE SA | Caf茅 des Sports

RCG/TREMA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RCG/TREMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf RCG/TREMA bevindt zich op het adres: OUDE DIJKSTRAAT 36; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de marketing. Lijst met producten zijn Services: Bureaux-Conseils en Marketing..
De hoofdactiviteit van RCG/TREMA is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RCG/TREMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RCG/TREMA, openstaande posities, locatie van RCG/TREMA op de kaart.

RCG/TREMA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RCG/TREMA, company assigned to the tax number BE05167114257. The company RCG/TREMA is located at the address: OUDE DIJKSTRAAT 36; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de marketing. List of products are Services: Bureaux-Conseils en Marketing..
The main activity of RCG/TREMA is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RCG/TREMA is not available. You also can look at reviews of RCG/TREMA, open positions, location of RCG/TREMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RCG/TREMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RCG/TREMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RCG/TREMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RCG/TREMA, employees, financial statistics.