PUB MAGIC LIGHT

Contactgegevens PUB MAGIC LIGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUB MAGIC LIGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUB MAGIC LIGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE DINANT 139; 5537; ANHEE, België

Telefoon (phone): 82613663 (+32-82613663) 82613663 (+32-82613663)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUB MAGIC LIGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUB MAGIC LIGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUB MAGIC LIGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUB MAGIC LIGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUB MAGIC LIGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUB MAGIC LIGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUB MAGIC LIGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUB MAGIC LIGHT
Products information PUB MAGIC LIGHT

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activit茅s: Mannequins.

Product categorie (product category): Agences de mannequins and h?tesses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUB MAGIC LIGHT
(Get full report from official database of BE for PUB MAGIC LIGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUB MAGIC LIGHT
Addition kinds of activities for PUB MAGIC LIGHT

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
28920221. Watergels (explosief) | Water gels (explosive)
32639900. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
50720200. Handgereedschap | Hand tools
51119901. Fijn papier | Fine paper
96219903. Spoorweg- en magazijncommissie, overheid | Railroad and warehouse commission, government

Werken bij PUB MAGIC LIGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUB MAGIC LIGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUB MAGIC LIGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUB MAGIC LIGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van PUB MAGIC LIGHT in sociale netwerken
Look for responds of PUB MAGIC LIGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUB MAGIC LIGHT. Laat een reactie achter voor PUB MAGIC LIGHT. PUB MAGIC LIGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUB MAGIC LIGHT. Leave a respond for PUB MAGIC LIGHT. PUB MAGIC LIGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUB MAGIC LIGHT op de google maps. Adres en contacten PUB MAGIC LIGHT
Location of PUB MAGIC LIGHT on the google maps. Address and contacts of PUB MAGIC LIGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come PUB MAGIC LIGHT PUB MAGIC LIGHT: TEXACO | WISC | TRANSFO LOGIS | PH. ORBAN | AU POULET D'OR

Other related companies as PUB MAGIC LIGHT: TEXACO | WISC | TRANSFO LOGIS | PH. ORBAN | AU POULET D'OR

PUB MAGIC LIGHT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUB MAGIC LIGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf PUB MAGIC LIGHT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE DINANT 139; 5537; ANHEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de mannequins and h?tesses. Lijst met producten zijn Activit茅s: Mannequins..
De hoofdactiviteit van PUB MAGIC LIGHT is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUB MAGIC LIGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUB MAGIC LIGHT, openstaande posities, locatie van PUB MAGIC LIGHT op de kaart.

PUB MAGIC LIGHT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUB MAGIC LIGHT, company assigned to the tax number BE01320526123. The company PUB MAGIC LIGHT is located at the address: CHAUSS?E DE DINANT 139; 5537; ANHEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de mannequins and h?tesses. List of products are Activit茅s: Mannequins..
The main activity of PUB MAGIC LIGHT is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PUB MAGIC LIGHT is not available. You also can look at reviews of PUB MAGIC LIGHT, open positions, location of PUB MAGIC LIGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUB MAGIC LIGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUB MAGIC LIGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUB MAGIC LIGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUB MAGIC LIGHT, employees, financial statistics.