AG. MARITIME VINKE ET CIE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • AG. MARITIME VINKE ET CIE
Private companiesTransportation by Air • AG. MARITIME VINKE ET CIE

Contactgegevens AG. MARITIME VINKE ET CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AG. MARITIME VINKE ET CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AG. MARITIME VINKE ET CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JORDAENSKAAI 25B2; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32317117 32317117

Fax (fax): +32 (11) 801-62-75 +32 (11) 801-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AG. MARITIME VINKE ET CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AG. MARITIME VINKE ET CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AG. MARITIME VINKE ET CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AG. MARITIME VINKE ET CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AG. MARITIME VINKE ET CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AG. MARITIME VINKE ET CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AG. MARITIME VINKE ET CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AG. MARITIME VINKE ET CIE
Products information AG. MARITIME VINKE ET CIE

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Agents d'Exp茅dition.. Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition. Agences maritimes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AG. MARITIME VINKE ET CIE
(Get full report from official database of BE for AG. MARITIME VINKE ET CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AG. MARITIME VINKE ET CIE
Addition kinds of activities for AG. MARITIME VINKE ET CIE

262105. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
751500. Personenauto leasing | Passenger car leasing
22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
36990108. Lineaire versnellers | Linear accelerators
38210124. sterilisatoren | Sterilizers
51910100. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores

Werken bij AG. MARITIME VINKE ET CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AG. MARITIME VINKE ET CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AG. MARITIME VINKE ET CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AG. MARITIME VINKE ET CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van AG. MARITIME VINKE ET CIE in sociale netwerken
Look for responds of AG. MARITIME VINKE ET CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AG. MARITIME VINKE ET CIE. Laat een reactie achter voor AG. MARITIME VINKE ET CIE. AG. MARITIME VINKE ET CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AG. MARITIME VINKE ET CIE. Leave a respond for AG. MARITIME VINKE ET CIE. AG. MARITIME VINKE ET CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AG. MARITIME VINKE ET CIE op de google maps. Adres en contacten AG. MARITIME VINKE ET CIE
Location of AG. MARITIME VINKE ET CIE on the google maps. Address and contacts of AG. MARITIME VINKE ET CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come AG. MARITIME VINKE ET CIE AG. MARITIME VINKE ET CIE: VEERLE BROEKX | ISA-COUPE | Sipra Belgium SCRL | Malisart M | Moerman Patrick

Other related companies as AG. MARITIME VINKE ET CIE: VEERLE BROEKX | ISA-COUPE | Sipra Belgium SCRL | Malisart M | Moerman Patrick

AG. MARITIME VINKE ET CIE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AG. MARITIME VINKE ET CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf AG. MARITIME VINKE ET CIE bevindt zich op het adres: JORDAENSKAAI 25B2; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Agences maritimes. Lijst met producten zijn Services: Agents d'Exp茅dition.. Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van AG. MARITIME VINKE ET CIE is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AG. MARITIME VINKE ET CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AG. MARITIME VINKE ET CIE, openstaande posities, locatie van AG. MARITIME VINKE ET CIE op de kaart.

AG. MARITIME VINKE ET CIE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AG. MARITIME VINKE ET CIE, company assigned to the tax number BE08976898193. The company AG. MARITIME VINKE ET CIE is located at the address: JORDAENSKAAI 25B2; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences d'exp茅dition. Agences maritimes. List of products are Services: Agents d'Exp茅dition.. Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of AG. MARITIME VINKE ET CIE is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AG. MARITIME VINKE ET CIE is not available. You also can look at reviews of AG. MARITIME VINKE ET CIE, open positions, location of AG. MARITIME VINKE ET CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AG. MARITIME VINKE ET CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AG. MARITIME VINKE ET CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AG. MARITIME VINKE ET CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AG. MARITIME VINKE ET CIE, employees, financial statistics.