ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING

Contactgegevens ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MINISTER BEERNAERTSTRAAT 9; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50542411 (+32-50542411) 50542411 (+32-50542411)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING
Products information ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING
(Get full report from official database of BE for ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING
Addition kinds of activities for ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING

3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
26550404. Reels (vezel), textiel: gemaakt van aangekocht materiaal | Reels (fiber), textile: made from purchased material
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial
89990103. Beeldhouwkunststudio | Sculptor's studio
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating

Werken bij ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

Zoek naar antwoorden van ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING in sociale netwerken
Look for responds of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. Laat een reactie achter voor ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. Leave a respond for ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING. ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING op de google maps. Adres en contacten ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING
Location of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING on the google maps. Address and contacts of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING: Johan Vandesteene VOF | Van Hove G | De 3 Paterkes | R.T.S | Sanders L

Other related companies as ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING: Johan Vandesteene VOF | Van Hove G | De 3 Paterkes | R.T.S | Sanders L

ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING bevindt zich op het adres: MINISTER BEERNAERTSTRAAT 9; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, openstaande posities, locatie van ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING op de kaart.

ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, company assigned to the tax number BE09451782226. The company ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING is located at the address: MINISTER BEERNAERTSTRAAT 9; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING is not available. You also can look at reviews of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, open positions, location of ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEEBRUG.SHIPP.& BUNKERING, employees, financial statistics.