UNIVERSAL FOOD

Contactgegevens UNIVERSAL FOOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERSAL FOOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERSAL FOOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSTRAAT 94B4; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32274740 32274740

Fax (fax): +32 (19) 792-10-86 +32 (19) 792-10-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERSAL FOOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERSAL FOOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERSAL FOOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERSAL FOOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERSAL FOOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERSAL FOOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERSAL FOOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERSAL FOOD
Products information UNIVERSAL FOOD

BTW identificatienummer (tax): BE08620666503
Ondernemingsnummer: 7692047119
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERSAL FOOD
(Get full report from official database of BE for UNIVERSAL FOOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERSAL FOOD
Addition kinds of activities for UNIVERSAL FOOD

20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij UNIVERSAL FOOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERSAL FOOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERSAL FOOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERSAL FOOD. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

Zoek naar antwoorden van UNIVERSAL FOOD in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERSAL FOOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERSAL FOOD. Laat een reactie achter voor UNIVERSAL FOOD. UNIVERSAL FOOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERSAL FOOD. Leave a respond for UNIVERSAL FOOD. UNIVERSAL FOOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERSAL FOOD op de google maps. Adres en contacten UNIVERSAL FOOD
Location of UNIVERSAL FOOD on the google maps. Address and contacts of UNIVERSAL FOOD

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERSAL FOOD UNIVERSAL FOOD: Verbrugghe B.V.B.A. | MARCEL BONNET | ROBERT VAN DEN BRANDEN | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | SCHOL CHRISTIAN

Other related companies as UNIVERSAL FOOD: Verbrugghe B.V.B.A. | MARCEL BONNET | ROBERT VAN DEN BRANDEN | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | SCHOL CHRISTIAN

UNIVERSAL FOOD is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERSAL FOOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08620666503. Het bedrijf UNIVERSAL FOOD bevindt zich op het adres: PELIKAANSTRAAT 94B4; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
De hoofdactiviteit van UNIVERSAL FOOD is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERSAL FOOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERSAL FOOD, openstaande posities, locatie van UNIVERSAL FOOD op de kaart.

UNIVERSAL FOOD is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIVERSAL FOOD, company assigned to the tax number BE08620666503. The company UNIVERSAL FOOD is located at the address: PELIKAANSTRAAT 94B4; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
The main activity of UNIVERSAL FOOD is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERSAL FOOD is not available. You also can look at reviews of UNIVERSAL FOOD, open positions, location of UNIVERSAL FOOD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERSAL FOOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERSAL FOOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERSAL FOOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERSAL FOOD, employees, financial statistics.