UNIVERSAL EXPRESS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • UNIVERSAL EXPRESS

Contactgegevens UNIVERSAL EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERSAL EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERSAL EXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENDIJKDOK OOSTKAAI 21BA; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32313700 32313700

Fax (fax): +32 (16) 480-33-56 +32 (16) 480-33-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERSAL EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERSAL EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERSAL EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERSAL EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERSAL EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERSAL EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERSAL EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERSAL EXPRESS
Products information UNIVERSAL EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE02860260009
Ondernemingsnummer: 9836303710
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERSAL EXPRESS
(Get full report from official database of BE for UNIVERSAL EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERSAL EXPRESS
Addition kinds of activities for UNIVERSAL EXPRESS

472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
20150205. Eenden, verwerkt: bevroren | Ducks, processed: frozen
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij UNIVERSAL EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERSAL EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERSAL EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERSAL EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van UNIVERSAL EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERSAL EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERSAL EXPRESS. Laat een reactie achter voor UNIVERSAL EXPRESS. UNIVERSAL EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERSAL EXPRESS. Leave a respond for UNIVERSAL EXPRESS. UNIVERSAL EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERSAL EXPRESS op de google maps. Adres en contacten UNIVERSAL EXPRESS
Location of UNIVERSAL EXPRESS on the google maps. Address and contacts of UNIVERSAL EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERSAL EXPRESS UNIVERSAL EXPRESS: Duchess (The) | BIG FOOD | DE BACKER EDWIN | Valentino G | LUC WAUTERS

Other related companies as UNIVERSAL EXPRESS: Duchess (The) | BIG FOOD | DE BACKER EDWIN | Valentino G | LUC WAUTERS

UNIVERSAL EXPRESS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERSAL EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02860260009. Het bedrijf UNIVERSAL EXPRESS bevindt zich op het adres: KATTENDIJKDOK OOSTKAAI 21BA; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van UNIVERSAL EXPRESS is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERSAL EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERSAL EXPRESS, openstaande posities, locatie van UNIVERSAL EXPRESS op de kaart.

UNIVERSAL EXPRESS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIVERSAL EXPRESS, company assigned to the tax number BE02860260009. The company UNIVERSAL EXPRESS is located at the address: KATTENDIJKDOK OOSTKAAI 21BA; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of UNIVERSAL EXPRESS is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERSAL EXPRESS is not available. You also can look at reviews of UNIVERSAL EXPRESS, open positions, location of UNIVERSAL EXPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERSAL EXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERSAL EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERSAL EXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERSAL EXPRESS, employees, financial statistics.