SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN
Private companiesFood Stores • SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN

Contactgegevens SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'AIX-LA-CHAPELLE 256; 4730; RAEREN/RAEREN, België

Telefoon (phone): 87653298 (+32-87653298) 87653298 (+32-87653298)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN
Products information SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN
(Get full report from official database of BE for SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN
Addition kinds of activities for SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN

7513. Verhuur van vrachtwagens en verhuur, zonder chauffeurs | Truck rental and leasing, without drivers
252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
10990101. Aluminiummalm | Aluminum ore mining
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
23250202. Slacks, jurk: mannen, jongeren en jongens | Slacks, dress: men's, youths', and boys'
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN in sociale netwerken
Look for responds of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. Laat een reactie achter voor SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. Leave a respond for SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN. SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN op de google maps. Adres en contacten SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN
Location of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN on the google maps. Address and contacts of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN: DE BLAUWE DUIF | Reed Business Information NV | GOLDEN CIRCLE EVERGEM | FILOMA | LA POSTE

Other related companies as SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN: DE BLAUWE DUIF | Reed Business Information NV | GOLDEN CIRCLE EVERGEM | FILOMA | LA POSTE

SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN bevindt zich op het adres: RUE D'AIX-LA-CHAPELLE 256; 4730; RAEREN/RAEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, openstaande posities, locatie van SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN op de kaart.

SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, company assigned to the tax number BE07449798583. The company SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN is located at the address: RUE D'AIX-LA-CHAPELLE 256; 4730; RAEREN/RAEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN is not available. You also can look at reviews of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, open positions, location of SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHEEN UND SOHN/SCHEENS UND SOHN, employees, financial statistics.