WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV
Private companiesTransportation Services • WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV

Contactgegevens WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vliegtuiglaan 10; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 251 60 16 (+32-09 251 60 16) 09 251 60 16 (+32-09 251 60 16)

Fax (fax): 09 251 27 72 (+32-09 251 27 72) 09 251 27 72 (+32-09 251 27 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV
Products information WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV

BTW identificatienummer (tax): BE07836517333
Ondernemingsnummer: 4078918457
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Cafes - Installation & equipments; Furniture - Office; Furniture - General

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV
(Get full report from official database of BE for WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV
Addition kinds of activities for WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV

275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
25140602. Glijders (meubels), opgevuld of vlak: metaal | Gliders (furniture), padded or plain: metal
33560204. Zilveren en zilveren legeringen, staven, lakens, enz. | Silver and silver alloy bars, rods, sheets, etc.
37310000. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
59410202. vuurwapens | Firearms
79930101. Juke box | Juke box
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

Zoek naar antwoorden van WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV in sociale netwerken
Look for responds of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. Laat een reactie achter voor WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. Leave a respond for WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV. WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV op de google maps. Adres en contacten WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV
Location of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV on the google maps. Address and contacts of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV: JEAN MOULIGNEAU | V H Electronic SPRL | Bovy I | MARC VAERNEWYCK | AUTOLUX-LUXAUTO

Other related companies as WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV: JEAN MOULIGNEAU | V H Electronic SPRL | Bovy I | MARC VAERNEWYCK | AUTOLUX-LUXAUTO

WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07836517333. Het bedrijf WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV bevindt zich op het adres: Vliegtuiglaan 10; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Cafes - Installation & equipments; Furniture - Office; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, openstaande posities, locatie van WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, company assigned to the tax number BE07836517333. The company WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV is located at the address: Vliegtuiglaan 10; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Cafes - Installation & equipments; Furniture - Office; Furniture - General.
The main activity of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV is not available. You also can look at reviews of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, open positions, location of WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV, employees, financial statistics.