GASPARI

Contactgegevens GASPARI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GASPARI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GASPARI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDISON 38; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43368176 (+32-43368176) 43368176 (+32-43368176)

Fax (fax): +32 (58) 134-87-36 +32 (58) 134-87-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GASPARI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GASPARI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GASPARI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GASPARI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GASPARI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GASPARI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GASPARI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GASPARI
Products information GASPARI

BTW identificatienummer (tax): BE06137481689
Ondernemingsnummer: 2491943359
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GASPARI
(Get full report from official database of BE for GASPARI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GASPARI
Addition kinds of activities for GASPARI

5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
013999. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
51360402. Zakdoeken, mannen en jongens ' | Handkerchiefs, men's and boys'

Werken bij GASPARI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GASPARI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GASPARI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GASPARI. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van GASPARI in sociale netwerken
Look for responds of GASPARI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GASPARI. Laat een reactie achter voor GASPARI. GASPARI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GASPARI. Leave a respond for GASPARI. GASPARI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GASPARI op de google maps. Adres en contacten GASPARI
Location of GASPARI on the google maps. Address and contacts of GASPARI

Andere gerelateerde bedrijven als come GASPARI GASPARI: LUC GILLES | Engels H | BERNARD ROBERT | MARIANNE PIERARD | Top End Software

Other related companies as GASPARI: LUC GILLES | Engels H | BERNARD ROBERT | MARIANNE PIERARD | Top End Software

GASPARI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GASPARI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06137481689. Het bedrijf GASPARI bevindt zich op het adres: RUE EDISON 38; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 733,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van GASPARI is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GASPARI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GASPARI, openstaande posities, locatie van GASPARI op de kaart.

GASPARI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GASPARI, company assigned to the tax number BE06137481689. The company GASPARI is located at the address: RUE EDISON 38; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 733,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of GASPARI is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GASPARI is not available. You also can look at reviews of GASPARI, open positions, location of GASPARI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GASPARI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GASPARI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GASPARI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GASPARI, employees, financial statistics.