FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP

Contactgegevens FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMIELLEI 25; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36516730 (+32-36516730) 36516730 (+32-36516730)

Fax (fax): +32 (9) 666-81-58 +32 (9) 666-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP
Products information FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP

BTW identificatienummer (tax): BE02499359130
Ondernemingsnummer: 5588439941
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP
(Get full report from official database of BE for FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP
Addition kinds of activities for FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP

286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
24310200. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
34290402. Marine hardware | Marine hardware
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving

Werken bij FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

Zoek naar antwoorden van FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP in sociale netwerken
Look for responds of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. Laat een reactie achter voor FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. Leave a respond for FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP. FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP op de google maps. Adres en contacten FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP
Location of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP on the google maps. Address and contacts of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP

Andere gerelateerde bedrijven als come FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP: TAVERNE WIMBLEDON | HOTEL CLASSICS | G. ROSIER | PHOTOHALL | TOPRADIO

Other related companies as FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP: TAVERNE WIMBLEDON | HOTEL CLASSICS | G. ROSIER | PHOTOHALL | TOPRADIO

FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02499359130. Het bedrijf FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP bevindt zich op het adres: EMIELLEI 25; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, openstaande posities, locatie van FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP op de kaart.

FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, company assigned to the tax number BE02499359130. The company FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP is located at the address: EMIELLEI 25; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP is not available. You also can look at reviews of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, open positions, location of FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRONTEX DOUANEAGENTSCHAP, employees, financial statistics.