EUROTERM

Contactgegevens EUROTERM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROTERM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROTERM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANNEKENSHOEK 29-33; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14211136 (+32-14211136) 14211136 (+32-14211136)

Fax (fax): +32 (82) 497-16-47 +32 (82) 497-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROTERM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROTERM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROTERM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROTERM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROTERM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROTERM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROTERM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROTERM
Products information EUROTERM

BTW identificatienummer (tax): BE09900024414
Ondernemingsnummer: 9079071044
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROTERM
(Get full report from official database of BE for EUROTERM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROTERM
Addition kinds of activities for EUROTERM

22610103. Zeefdruk van katoenen breedgeweven stoffen | Screen printing of cotton broadwoven fabrics
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
63319909. Arbeidsvergoeding verzekering | Workers' compensation insurance

Werken bij EUROTERM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROTERM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROTERM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROTERM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van EUROTERM in sociale netwerken
Look for responds of EUROTERM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROTERM. Laat een reactie achter voor EUROTERM. EUROTERM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROTERM. Leave a respond for EUROTERM. EUROTERM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROTERM op de google maps. Adres en contacten EUROTERM
Location of EUROTERM on the google maps. Address and contacts of EUROTERM

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROTERM EUROTERM: POSTOMAT GEEL | ANDRE GOBIN | JULIEN SEMNINCKX | MATTHYS JOHAN | Challenge Learning

Other related companies as EUROTERM: POSTOMAT GEEL | ANDRE GOBIN | JULIEN SEMNINCKX | MATTHYS JOHAN | Challenge Learning

EUROTERM is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROTERM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900024414. Het bedrijf EUROTERM bevindt zich op het adres: HANNEKENSHOEK 29-33; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
De hoofdactiviteit van EUROTERM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROTERM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROTERM, openstaande posities, locatie van EUROTERM op de kaart.

EUROTERM is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROTERM, company assigned to the tax number BE09900024414. The company EUROTERM is located at the address: HANNEKENSHOEK 29-33; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
The main activity of EUROTERM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROTERM is not available. You also can look at reviews of EUROTERM, open positions, location of EUROTERM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROTERM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROTERM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROTERM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROTERM, employees, financial statistics.