CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP
Private companiesMotor Freight Transportation • CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP

Contactgegevens CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 61; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36642088 (+32-36642088) 36642088 (+32-36642088)

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP
Products information CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP
(Get full report from official database of BE for CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP
Addition kinds of activities for CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP

225100. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
751400. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
22690101. Flock printen van smalle stoffen | Flock printing of narrow fabrics
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec

Werken bij CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP in sociale netwerken
Look for responds of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. Laat een reactie achter voor CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. Leave a respond for CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP. CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP op de google maps. Adres en contacten CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP
Location of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP on the google maps. Address and contacts of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP: BELGIAN DIVING CENTRE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | M D B | Van Loo NV | THOMAS MASCHLANKA

Other related companies as CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP: BELGIAN DIVING CENTRE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | M D B | Van Loo NV | THOMAS MASCHLANKA

CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 61; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, openstaande posities, locatie van CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP op de kaart.

CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, company assigned to the tax number BE08215820312. The company CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP is located at the address: KAPELSTRAAT 61; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP is not available. You also can look at reviews of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, open positions, location of CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINA COMMERCIAL CENTER ANTWERP, employees, financial statistics.