Slaapcomfort Beter Wonen

Contactgegevens Slaapcomfort Beter Wonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slaapcomfort Beter Wonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Slaapcomfort Beter Wonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waversesteenweg 14; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 687 78 36 (+32-02 687 78 36) 02 687 78 36 (+32-02 687 78 36)

Fax (fax): +32 (56) 909-45-33 +32 (56) 909-45-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slaapcomfort Beter Wonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slaapcomfort Beter Wonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slaapcomfort Beter Wonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slaapcomfort Beter Wonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slaapcomfort Beter Wonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slaapcomfort Beter Wonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slaapcomfort Beter Wonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slaapcomfort Beter Wonen
Products information Slaapcomfort Beter Wonen

BTW identificatienummer (tax): BE08234771728
Ondernemingsnummer: 9286987304
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Slaapcomfort Beter Wonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slaapcomfort Beter Wonen
(Get full report from official database of BE for Slaapcomfort Beter Wonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Slaapcomfort Beter Wonen
Addition kinds of activities for Slaapcomfort Beter Wonen

22980305. Netten, touw | Nets, rope
24110306. Fineerhout | Veneer logs
28340600. dermatologica | Dermatologicals
36130102. Mes schakelaars, elektrisch | Knife switches, electric
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij Slaapcomfort Beter Wonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slaapcomfort Beter Wonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slaapcomfort Beter Wonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slaapcomfort Beter Wonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van Slaapcomfort Beter Wonen in sociale netwerken
Look for responds of Slaapcomfort Beter Wonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slaapcomfort Beter Wonen. Laat een reactie achter voor Slaapcomfort Beter Wonen. Slaapcomfort Beter Wonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slaapcomfort Beter Wonen. Leave a respond for Slaapcomfort Beter Wonen. Slaapcomfort Beter Wonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slaapcomfort Beter Wonen op de google maps. Adres en contacten Slaapcomfort Beter Wonen
Location of Slaapcomfort Beter Wonen on the google maps. Address and contacts of Slaapcomfort Beter Wonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Slaapcomfort Beter Wonen Slaapcomfort Beter Wonen: WERNER LAMBRICHTS | Verbeke S | CHOICE JUWELEN | AZAIRE PRODUCTS | T. DESCAMPS

Other related companies as Slaapcomfort Beter Wonen: WERNER LAMBRICHTS | Verbeke S | CHOICE JUWELEN | AZAIRE PRODUCTS | T. DESCAMPS

Slaapcomfort Beter Wonen is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Slaapcomfort Beter Wonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08234771728. Het bedrijf Slaapcomfort Beter Wonen bevindt zich op het adres: Waversesteenweg 14; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Producten gemaakt in Slaapcomfort Beter Wonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Slaapcomfort Beter Wonen is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slaapcomfort Beter Wonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slaapcomfort Beter Wonen, openstaande posities, locatie van Slaapcomfort Beter Wonen op de kaart.

Slaapcomfort Beter Wonen is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Slaapcomfort Beter Wonen, company assigned to the tax number BE08234771728. The company Slaapcomfort Beter Wonen is located at the address: Waversesteenweg 14; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beds and mattresses - Retail. Products created in Slaapcomfort Beter Wonen were not found.
The main activity of Slaapcomfort Beter Wonen is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Slaapcomfort Beter Wonen is not available. You also can look at reviews of Slaapcomfort Beter Wonen, open positions, location of Slaapcomfort Beter Wonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slaapcomfort Beter Wonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slaapcomfort Beter Wonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slaapcomfort Beter Wonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slaapcomfort Beter Wonen, employees, financial statistics.