SEYS & CO TECHNIEK 3000

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • SEYS & CO TECHNIEK 3000
Private companiesLeather and Leather Products • SEYS & CO TECHNIEK 3000

Contactgegevens SEYS & CO TECHNIEK 3000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEYS & CO TECHNIEK 3000: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEYS & CO TECHNIEK 3000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 634A; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59801731 (+32-59801731) 59801731 (+32-59801731)

Fax (fax): +32 (61) 711-71-96 +32 (61) 711-71-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEYS & CO TECHNIEK 3000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEYS & CO TECHNIEK 3000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEYS & CO TECHNIEK 3000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEYS & CO TECHNIEK 3000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEYS & CO TECHNIEK 3000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEYS & CO TECHNIEK 3000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEYS & CO TECHNIEK 3000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEYS & CO TECHNIEK 3000
Products information SEYS & CO TECHNIEK 3000

BTW identificatienummer (tax): BE04280517578
Ondernemingsnummer: 5977630615
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in SEYS & CO TECHNIEK 3000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Huisvuilophaling and -verwerking; Industri?le and commerci?le bouw; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEYS & CO TECHNIEK 3000
(Get full report from official database of BE for SEYS & CO TECHNIEK 3000)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEYS & CO TECHNIEK 3000
Addition kinds of activities for SEYS & CO TECHNIEK 3000

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
509107. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
39520107. Mengsels, goud of brons: kunstenaars ' | Mixtures, gold or bronze: artists'
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij SEYS & CO TECHNIEK 3000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEYS & CO TECHNIEK 3000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEYS & CO TECHNIEK 3000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEYS & CO TECHNIEK 3000. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van SEYS & CO TECHNIEK 3000 in sociale netwerken
Look for responds of SEYS & CO TECHNIEK 3000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEYS & CO TECHNIEK 3000. Laat een reactie achter voor SEYS & CO TECHNIEK 3000. SEYS & CO TECHNIEK 3000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEYS & CO TECHNIEK 3000. Leave a respond for SEYS & CO TECHNIEK 3000. SEYS & CO TECHNIEK 3000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEYS & CO TECHNIEK 3000 op de google maps. Adres en contacten SEYS & CO TECHNIEK 3000
Location of SEYS & CO TECHNIEK 3000 on the google maps. Address and contacts of SEYS & CO TECHNIEK 3000

Andere gerelateerde bedrijven als come SEYS & CO TECHNIEK 3000 SEYS & CO TECHNIEK 3000: Seniorie Ter Minne | Race Productions | LAMBESC | ELS VANMARCKE | ERIK DE BAECKE

Other related companies as SEYS & CO TECHNIEK 3000: Seniorie Ter Minne | Race Productions | LAMBESC | ELS VANMARCKE | ERIK DE BAECKE

SEYS & CO TECHNIEK 3000 is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEYS & CO TECHNIEK 3000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04280517578. Het bedrijf SEYS & CO TECHNIEK 3000 bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 634A; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Huisvuilophaling and -verwerking; Industri?le and commerci?le bouw; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in SEYS & CO TECHNIEK 3000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEYS & CO TECHNIEK 3000 is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEYS & CO TECHNIEK 3000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEYS & CO TECHNIEK 3000, openstaande posities, locatie van SEYS & CO TECHNIEK 3000 op de kaart.

SEYS & CO TECHNIEK 3000 is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEYS & CO TECHNIEK 3000, company assigned to the tax number BE04280517578. The company SEYS & CO TECHNIEK 3000 is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 634A; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Huisvuilophaling and -verwerking; Industri?le and commerci?le bouw; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in SEYS & CO TECHNIEK 3000 were not found.
The main activity of SEYS & CO TECHNIEK 3000 is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SEYS & CO TECHNIEK 3000 is not available. You also can look at reviews of SEYS & CO TECHNIEK 3000, open positions, location of SEYS & CO TECHNIEK 3000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEYS & CO TECHNIEK 3000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEYS & CO TECHNIEK 3000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEYS & CO TECHNIEK 3000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEYS & CO TECHNIEK 3000, employees, financial statistics.