STAL BRIGITTE RUIMDIENST

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • STAL BRIGITTE RUIMDIENST
Private companiesPersonal Services • STAL BRIGITTE RUIMDIENST

Contactgegevens STAL BRIGITTE RUIMDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAL BRIGITTE RUIMDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAL BRIGITTE RUIMDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOESKROENSESTRAAT 15; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56217136 (+32-56217136) 56217136 (+32-56217136)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAL BRIGITTE RUIMDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAL BRIGITTE RUIMDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAL BRIGITTE RUIMDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAL BRIGITTE RUIMDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAL BRIGITTE RUIMDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAL BRIGITTE RUIMDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAL BRIGITTE RUIMDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAL BRIGITTE RUIMDIENST
Products information STAL BRIGITTE RUIMDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in STAL BRIGITTE RUIMDIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAL BRIGITTE RUIMDIENST
(Get full report from official database of BE for STAL BRIGITTE RUIMDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAL BRIGITTE RUIMDIENST
Addition kinds of activities for STAL BRIGITTE RUIMDIENST

281905. aluinen | Alums
606200. Staat krediet unies | State credit unions
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij STAL BRIGITTE RUIMDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAL BRIGITTE RUIMDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAL BRIGITTE RUIMDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAL BRIGITTE RUIMDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van STAL BRIGITTE RUIMDIENST in sociale netwerken
Look for responds of STAL BRIGITTE RUIMDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAL BRIGITTE RUIMDIENST. Laat een reactie achter voor STAL BRIGITTE RUIMDIENST. STAL BRIGITTE RUIMDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAL BRIGITTE RUIMDIENST. Leave a respond for STAL BRIGITTE RUIMDIENST. STAL BRIGITTE RUIMDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAL BRIGITTE RUIMDIENST op de google maps. Adres en contacten STAL BRIGITTE RUIMDIENST
Location of STAL BRIGITTE RUIMDIENST on the google maps. Address and contacts of STAL BRIGITTE RUIMDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come STAL BRIGITTE RUIMDIENST STAL BRIGITTE RUIMDIENST: AKWARADIO | MARC GOTINK | GEERT VERMEULEN | RITA DEPRAETERE | Desc nv

Other related companies as STAL BRIGITTE RUIMDIENST: AKWARADIO | MARC GOTINK | GEERT VERMEULEN | RITA DEPRAETERE | Desc nv

STAL BRIGITTE RUIMDIENST is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STAL BRIGITTE RUIMDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf STAL BRIGITTE RUIMDIENST bevindt zich op het adres: MOESKROENSESTRAAT 15; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten. Producten gemaakt in STAL BRIGITTE RUIMDIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAL BRIGITTE RUIMDIENST is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAL BRIGITTE RUIMDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAL BRIGITTE RUIMDIENST, openstaande posities, locatie van STAL BRIGITTE RUIMDIENST op de kaart.

STAL BRIGITTE RUIMDIENST is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STAL BRIGITTE RUIMDIENST, company assigned to the tax number BE01799530029. The company STAL BRIGITTE RUIMDIENST is located at the address: MOESKROENSESTRAAT 15; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten. Products created in STAL BRIGITTE RUIMDIENST were not found.
The main activity of STAL BRIGITTE RUIMDIENST is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STAL BRIGITTE RUIMDIENST is not available. You also can look at reviews of STAL BRIGITTE RUIMDIENST, open positions, location of STAL BRIGITTE RUIMDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAL BRIGITTE RUIMDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAL BRIGITTE RUIMDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAL BRIGITTE RUIMDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAL BRIGITTE RUIMDIENST, employees, financial statistics.