BUYSSCHAERT ET CATTEAU

Contactgegevens BUYSSCHAERT ET CATTEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYSSCHAERT ET CATTEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYSSCHAERT ET CATTEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROGER DECOENESTRAAT 29; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56334847 (+32-56334847) 56334847 (+32-56334847)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYSSCHAERT ET CATTEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYSSCHAERT ET CATTEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYSSCHAERT ET CATTEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYSSCHAERT ET CATTEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYSSCHAERT ET CATTEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYSSCHAERT ET CATTEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYSSCHAERT ET CATTEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYSSCHAERT ET CATTEAU
Products information BUYSSCHAERT ET CATTEAU

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BUYSSCHAERT ET CATTEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afval and schroot Gh; Bouwmaterialen Gh; Loodgieterij and centrale verwarming Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYSSCHAERT ET CATTEAU
(Get full report from official database of BE for BUYSSCHAERT ET CATTEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYSSCHAERT ET CATTEAU
Addition kinds of activities for BUYSSCHAERT ET CATTEAU

3643. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
162302. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service
76991805. Garage deur reparatie | Garage door repair
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij BUYSSCHAERT ET CATTEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYSSCHAERT ET CATTEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYSSCHAERT ET CATTEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYSSCHAERT ET CATTEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van BUYSSCHAERT ET CATTEAU in sociale netwerken
Look for responds of BUYSSCHAERT ET CATTEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYSSCHAERT ET CATTEAU. Laat een reactie achter voor BUYSSCHAERT ET CATTEAU. BUYSSCHAERT ET CATTEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYSSCHAERT ET CATTEAU. Leave a respond for BUYSSCHAERT ET CATTEAU. BUYSSCHAERT ET CATTEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYSSCHAERT ET CATTEAU op de google maps. Adres en contacten BUYSSCHAERT ET CATTEAU
Location of BUYSSCHAERT ET CATTEAU on the google maps. Address and contacts of BUYSSCHAERT ET CATTEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYSSCHAERT ET CATTEAU BUYSSCHAERT ET CATTEAU: De Boerenbakker | Field Resource | JEAN-PIERRE DEGRENDELE | DE KEYZER | Ladavid Christian SPRL

Other related companies as BUYSSCHAERT ET CATTEAU: De Boerenbakker | Field Resource | JEAN-PIERRE DEGRENDELE | DE KEYZER | Ladavid Christian SPRL

BUYSSCHAERT ET CATTEAU is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUYSSCHAERT ET CATTEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf BUYSSCHAERT ET CATTEAU bevindt zich op het adres: ROGER DECOENESTRAAT 29; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afval and schroot Gh; Bouwmaterialen Gh; Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Producten gemaakt in BUYSSCHAERT ET CATTEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUYSSCHAERT ET CATTEAU is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYSSCHAERT ET CATTEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYSSCHAERT ET CATTEAU, openstaande posities, locatie van BUYSSCHAERT ET CATTEAU op de kaart.

BUYSSCHAERT ET CATTEAU is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUYSSCHAERT ET CATTEAU, company assigned to the tax number BE09061492919. The company BUYSSCHAERT ET CATTEAU is located at the address: ROGER DECOENESTRAAT 29; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afval and schroot Gh; Bouwmaterialen Gh; Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Products created in BUYSSCHAERT ET CATTEAU were not found.
The main activity of BUYSSCHAERT ET CATTEAU is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYSSCHAERT ET CATTEAU is not available. You also can look at reviews of BUYSSCHAERT ET CATTEAU, open positions, location of BUYSSCHAERT ET CATTEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYSSCHAERT ET CATTEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYSSCHAERT ET CATTEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYSSCHAERT ET CATTEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYSSCHAERT ET CATTEAU, employees, financial statistics.