Multi Salons et Multi Meubles

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Multi Salons et Multi Meubles
Private companiesTransportation Services • Multi Salons et Multi Meubles

Contactgegevens Multi Salons et Multi Meubles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multi Salons et Multi Meubles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multi Salons et Multi Meubles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Château 2; 6900; Marche-en-Famenne (Waha), België

Telefoon (phone): 084 31 66 28 (+32-084 31 66 28) 084 31 66 28 (+32-084 31 66 28)

Fax (fax): 084 32 18 42 (+32-084 32 18 42) 084 32 18 42 (+32-084 32 18 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multi Salons et Multi Meubles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multi Salons et Multi Meubles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multi Salons et Multi Meubles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multi Salons et Multi Meubles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multi Salons et Multi Meubles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multi Salons et Multi Meubles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multi Salons et Multi Meubles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multi Salons et Multi Meubles
Products information Multi Salons et Multi Meubles

BTW identificatienummer (tax): BE06906799316
Ondernemingsnummer: 3341461181
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Furniture - General

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multi Salons et Multi Meubles
(Get full report from official database of BE for Multi Salons et Multi Meubles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multi Salons et Multi Meubles
Addition kinds of activities for Multi Salons et Multi Meubles

01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
24110306. Fineerhout | Veneer logs
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
28160302. Bot zwart | Bone black
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
36250202. Regelstroom relais, industrieel | Control circuit relays, industrial
50490106. Wetenschappelijke instrumenten | Scientific instruments
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij Multi Salons et Multi Meubles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multi Salons et Multi Meubles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multi Salons et Multi Meubles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multi Salons et Multi Meubles. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

Zoek naar antwoorden van Multi Salons et Multi Meubles in sociale netwerken
Look for responds of Multi Salons et Multi Meubles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multi Salons et Multi Meubles. Laat een reactie achter voor Multi Salons et Multi Meubles. Multi Salons et Multi Meubles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multi Salons et Multi Meubles. Leave a respond for Multi Salons et Multi Meubles. Multi Salons et Multi Meubles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multi Salons et Multi Meubles op de google maps. Adres en contacten Multi Salons et Multi Meubles
Location of Multi Salons et Multi Meubles on the google maps. Address and contacts of Multi Salons et Multi Meubles

Andere gerelateerde bedrijven als come Multi Salons et Multi Meubles Multi Salons et Multi Meubles: O.C.M.W. | AL VILE CINSE BERNEAU | T.C. SETPOINT | JARO HAB | HERMINE NELISSEN

Other related companies as Multi Salons et Multi Meubles: O.C.M.W. | AL VILE CINSE BERNEAU | T.C. SETPOINT | JARO HAB | HERMINE NELISSEN

Multi Salons et Multi Meubles is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Multi Salons et Multi Meubles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06906799316. Het bedrijf Multi Salons et Multi Meubles bevindt zich op het adres: Rue du Château 2; 6900; Marche-en-Famenne (Waha). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Multi Salons et Multi Meubles is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multi Salons et Multi Meubles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multi Salons et Multi Meubles, openstaande posities, locatie van Multi Salons et Multi Meubles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Multi Salons et Multi Meubles is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Multi Salons et Multi Meubles, company assigned to the tax number BE06906799316. The company Multi Salons et Multi Meubles is located at the address: Rue du Château 2; 6900; Marche-en-Famenne (Waha). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Furniture - General.
The main activity of Multi Salons et Multi Meubles is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Multi Salons et Multi Meubles is not available. You also can look at reviews of Multi Salons et Multi Meubles, open positions, location of Multi Salons et Multi Meubles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multi Salons et Multi Meubles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multi Salons et Multi Meubles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multi Salons et Multi Meubles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multi Salons et Multi Meubles, employees, financial statistics.