DRANCO

Contactgegevens DRANCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOK-NOORD 4; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92330204 (+32-92330204) 92330204 (+32-92330204)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANCO
Products information DRANCO

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DRANCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afval and schroot Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANCO
(Get full report from official database of BE for DRANCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANCO
Addition kinds of activities for DRANCO

22620202. Verven: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Dyeing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order
80599905. Persoonlijke verzorging thuis, met gezondheidszorg | Personal care home, with health care

Werken bij DRANCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van DRANCO in sociale netwerken
Look for responds of DRANCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANCO. Laat een reactie achter voor DRANCO. DRANCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANCO. Leave a respond for DRANCO. DRANCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANCO op de google maps. Adres en contacten DRANCO
Location of DRANCO on the google maps. Address and contacts of DRANCO

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANCO DRANCO: HIPPOSTORE | FREDDY TROUWAEN | TL Projectbouw | KAISER FR. ET JADOT W. | Moryoussef M-C

Other related companies as DRANCO: HIPPOSTORE | FREDDY TROUWAEN | TL Projectbouw | KAISER FR. ET JADOT W. | Moryoussef M-C

DRANCO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf DRANCO bevindt zich op het adres: DOK-NOORD 4; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afval and schroot Gh. Producten gemaakt in DRANCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRANCO is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANCO, openstaande posities, locatie van DRANCO op de kaart.

DRANCO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRANCO, company assigned to the tax number BE01593536376. The company DRANCO is located at the address: DOK-NOORD 4; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afval and schroot Gh. Products created in DRANCO were not found.
The main activity of DRANCO is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANCO is not available. You also can look at reviews of DRANCO, open positions, location of DRANCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANCO, employees, financial statistics.