BELG. ONTTINNINGSFABRIEK

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • BELG. ONTTINNINGSFABRIEK
Private companiesNonclassifiable Establishments • BELG. ONTTINNINGSFABRIEK

Contactgegevens BELG. ONTTINNINGSFABRIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELG. ONTTINNINGSFABRIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELG. ONTTINNINGSFABRIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAKELEWEG 65; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50313484 (+32-50313484) 50313484 (+32-50313484)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELG. ONTTINNINGSFABRIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELG. ONTTINNINGSFABRIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELG. ONTTINNINGSFABRIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELG. ONTTINNINGSFABRIEK
Products information BELG. ONTTINNINGSFABRIEK

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BELG. ONTTINNINGSFABRIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afval and schroot Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELG. ONTTINNINGSFABRIEK
(Get full report from official database of BE for BELG. ONTTINNINGSFABRIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELG. ONTTINNINGSFABRIEK
Addition kinds of activities for BELG. ONTTINNINGSFABRIEK

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
35320410. Vrachtwagens (dollies), mijnbouw | Trucks (dollies), mining
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
36639906. Mobiele communicatieapparatuur | Mobile communication equipment
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
54419903. Zoetwaren geproduceerd voor directe verkoop op het terrein | Confectionery produced for direct sale on the premises
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
95120403. Land-, minerale- en wildlife conservation, provincie overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, county government

Werken bij BELG. ONTTINNINGSFABRIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELG. ONTTINNINGSFABRIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

Zoek naar antwoorden van BELG. ONTTINNINGSFABRIEK in sociale netwerken
Look for responds of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. Laat een reactie achter voor BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. BELG. ONTTINNINGSFABRIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. Leave a respond for BELG. ONTTINNINGSFABRIEK. BELG. ONTTINNINGSFABRIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELG. ONTTINNINGSFABRIEK op de google maps. Adres en contacten BELG. ONTTINNINGSFABRIEK
Location of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK on the google maps. Address and contacts of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come BELG. ONTTINNINGSFABRIEK BELG. ONTTINNINGSFABRIEK: PISTE CONRAD | BENOIT MICHEL & PIERRE | Montana | Bureau Van Asbrouck | A l'Eau Sanifaust

Other related companies as BELG. ONTTINNINGSFABRIEK: PISTE CONRAD | BENOIT MICHEL & PIERRE | Montana | Bureau Van Asbrouck | A l'Eau Sanifaust

BELG. ONTTINNINGSFABRIEK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf BELG. ONTTINNINGSFABRIEK bevindt zich op het adres: KRAKELEWEG 65; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afval and schroot Gh. Producten gemaakt in BELG. ONTTINNINGSFABRIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELG. ONTTINNINGSFABRIEK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELG. ONTTINNINGSFABRIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, openstaande posities, locatie van BELG. ONTTINNINGSFABRIEK op de kaart.

BELG. ONTTINNINGSFABRIEK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, company assigned to the tax number BE09061492919. The company BELG. ONTTINNINGSFABRIEK is located at the address: KRAKELEWEG 65; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afval and schroot Gh. Products created in BELG. ONTTINNINGSFABRIEK were not found.
The main activity of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK is not available. You also can look at reviews of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, open positions, location of BELG. ONTTINNINGSFABRIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELG. ONTTINNINGSFABRIEK, employees, financial statistics.