ATELIER 2 E

Contactgegevens ATELIER 2 E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER 2 E: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER 2 E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13323626 (+32-13323626) 13323626 (+32-13323626)

Fax (fax): +32 (50) 825-72-34 +32 (50) 825-72-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER 2 E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER 2 E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER 2 E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER 2 E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER 2 E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER 2 E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER 2 E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER 2 E
Products information ATELIER 2 E

BTW identificatienummer (tax): BE02456237792
Ondernemingsnummer: 8053497314
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ATELIER 2 E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER 2 E
(Get full report from official database of BE for ATELIER 2 E)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER 2 E
Addition kinds of activities for ATELIER 2 E

20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
26570000. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij ATELIER 2 E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER 2 E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER 2 E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER 2 E. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger bouw. (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

 • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

 • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

 • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

 • Mechanical designer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

 • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

 • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

  Type: Vaste Job

  Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

 • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Odoo Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van ATELIER 2 E in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER 2 E in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER 2 E. Laat een reactie achter voor ATELIER 2 E. ATELIER 2 E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER 2 E. Leave a respond for ATELIER 2 E. ATELIER 2 E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER 2 E op de google maps. Adres en contacten ATELIER 2 E
Location of ATELIER 2 E on the google maps. Address and contacts of ATELIER 2 E

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER 2 E ATELIER 2 E: Europlastic SA | Margo NV | GREGORY FRANKAR | XAVIER FOREZ | Sir Lancelot

Other related companies as ATELIER 2 E: Europlastic SA | Margo NV | GREGORY FRANKAR | XAVIER FOREZ | Sir Lancelot

ATELIER 2 E is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER 2 E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02456237792. Het bedrijf ATELIER 2 E bevindt zich op het adres: GROTE BAAN; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in ATELIER 2 E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER 2 E is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER 2 E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER 2 E, openstaande posities, locatie van ATELIER 2 E op de kaart.

ATELIER 2 E is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER 2 E, company assigned to the tax number BE02456237792. The company ATELIER 2 E is located at the address: GROTE BAAN; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Vloer- and muurbekleding. Products created in ATELIER 2 E were not found.
The main activity of ATELIER 2 E is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER 2 E is not available. You also can look at reviews of ATELIER 2 E, open positions, location of ATELIER 2 E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER 2 E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER 2 E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER 2 E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER 2 E, employees, financial statistics.