ROBERT SMET EN ZONEN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ROBERT SMET EN ZONEN
Private companiesRailroad Transportation • ROBERT SMET EN ZONEN

Contactgegevens ROBERT SMET EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT SMET EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT SMET EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREEK 106; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37735469 (+32-37735469) 37735469 (+32-37735469)

Fax (fax): +32 (87) 832-15-95 +32 (87) 832-15-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT SMET EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT SMET EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT SMET EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT SMET EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT SMET EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT SMET EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT SMET EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT SMET EN ZONEN
Products information ROBERT SMET EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE04904266357
Ondernemingsnummer: 9702819824
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ROBERT SMET EN ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT SMET EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for ROBERT SMET EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT SMET EN ZONEN
Addition kinds of activities for ROBERT SMET EN ZONEN

232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
322100. Glascontainers | Glass containers
581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories

Werken bij ROBERT SMET EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT SMET EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT SMET EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT SMET EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

 • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

 • Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

 • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

 • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

 • Account manager Sales (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Brandfarmers

  Type: Vaste Job

  Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

 • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

 • Make-up Promoters (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

 • Huisarts (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

Zoek naar antwoorden van ROBERT SMET EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT SMET EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT SMET EN ZONEN. Laat een reactie achter voor ROBERT SMET EN ZONEN. ROBERT SMET EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT SMET EN ZONEN. Leave a respond for ROBERT SMET EN ZONEN. ROBERT SMET EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT SMET EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten ROBERT SMET EN ZONEN
Location of ROBERT SMET EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of ROBERT SMET EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT SMET EN ZONEN ROBERT SMET EN ZONEN: IPPA | DELFOPLANT HANDELSKWEKERIJ | Stadium Sport Centers | Fred Dawlat Advertising | CARROSSERIE MEERSSEMAN

Other related companies as ROBERT SMET EN ZONEN: IPPA | DELFOPLANT HANDELSKWEKERIJ | Stadium Sport Centers | Fred Dawlat Advertising | CARROSSERIE MEERSSEMAN

ROBERT SMET EN ZONEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT SMET EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04904266357. Het bedrijf ROBERT SMET EN ZONEN bevindt zich op het adres: KREEK 106; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in ROBERT SMET EN ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT SMET EN ZONEN is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT SMET EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT SMET EN ZONEN, openstaande posities, locatie van ROBERT SMET EN ZONEN op de kaart.

ROBERT SMET EN ZONEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT SMET EN ZONEN, company assigned to the tax number BE04904266357. The company ROBERT SMET EN ZONEN is located at the address: KREEK 106; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in ROBERT SMET EN ZONEN were not found.
The main activity of ROBERT SMET EN ZONEN is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT SMET EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of ROBERT SMET EN ZONEN, open positions, location of ROBERT SMET EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT SMET EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT SMET EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT SMET EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT SMET EN ZONEN, employees, financial statistics.