TRANSPORT JUSTO

Contactgegevens TRANSPORT JUSTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT JUSTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT JUSTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE STEPPES 133; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42272223 (+32-42272223) 42272223 (+32-42272223)

Fax (fax): +32 (82) 355-46-72 +32 (82) 355-46-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT JUSTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT JUSTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT JUSTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT JUSTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT JUSTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT JUSTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT JUSTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT JUSTO
Products information TRANSPORT JUSTO

BTW identificatienummer (tax): BE08159240722
Ondernemingsnummer: 2713043212
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TRANSPORT JUSTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT JUSTO
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT JUSTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT JUSTO
Addition kinds of activities for TRANSPORT JUSTO

809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
22739905. Smyrna tapijten en tapijten, machine geweven | Smyrna carpets and rugs, machine woven
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
50850105. Blikjes voor groenten en fruit | Cans for fruits and vegetables
59999923. Zonnebril | Sunglasses
80499902. audioloog | Audiologist

Werken bij TRANSPORT JUSTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT JUSTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT JUSTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT JUSTO. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

 • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

 • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

 • Chauffeur C / CE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

 • Productiearbeider (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

 • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

 • CREO Designer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: MIDES

  Type: Vaste Job

  Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

 • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

 • Allround technicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT JUSTO in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT JUSTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT JUSTO. Laat een reactie achter voor TRANSPORT JUSTO. TRANSPORT JUSTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT JUSTO. Leave a respond for TRANSPORT JUSTO. TRANSPORT JUSTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT JUSTO op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT JUSTO
Location of TRANSPORT JUSTO on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT JUSTO

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT JUSTO TRANSPORT JUSTO: PAMESHOF | LE MIDI | F. PODEVYN | DE POST | Delforge Bernard

Other related companies as TRANSPORT JUSTO: PAMESHOF | LE MIDI | F. PODEVYN | DE POST | Delforge Bernard

TRANSPORT JUSTO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT JUSTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159240722. Het bedrijf TRANSPORT JUSTO bevindt zich op het adres: RUE DE STEPPES 133; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in TRANSPORT JUSTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT JUSTO is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT JUSTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT JUSTO, openstaande posities, locatie van TRANSPORT JUSTO op de kaart.

TRANSPORT JUSTO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT JUSTO, company assigned to the tax number BE08159240722. The company TRANSPORT JUSTO is located at the address: RUE DE STEPPES 133; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in TRANSPORT JUSTO were not found.
The main activity of TRANSPORT JUSTO is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT JUSTO is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT JUSTO, open positions, location of TRANSPORT JUSTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT JUSTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT JUSTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT JUSTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT JUSTO, employees, financial statistics.