FLORIZOONE

Contactgegevens FLORIZOONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORIZOONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORIZOONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSEVAART 8; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58233265 (+32-58233265) 58233265 (+32-58233265)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORIZOONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORIZOONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORIZOONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORIZOONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORIZOONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORIZOONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORIZOONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORIZOONE
Products information FLORIZOONE

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLORIZOONE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORIZOONE
(Get full report from official database of BE for FLORIZOONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORIZOONE
Addition kinds of activities for FLORIZOONE

306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec

Werken bij FLORIZOONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORIZOONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORIZOONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORIZOONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

 • Machinebediener (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student weekdagen (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

 • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

 • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

 • Jobstudent (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Java Backend Developers (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

 • Medisch Pedicure (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: GREELIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Freelance docent hennapainting (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van FLORIZOONE in sociale netwerken
Look for responds of FLORIZOONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORIZOONE. Laat een reactie achter voor FLORIZOONE. FLORIZOONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORIZOONE. Leave a respond for FLORIZOONE. FLORIZOONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORIZOONE op de google maps. Adres en contacten FLORIZOONE
Location of FLORIZOONE on the google maps. Address and contacts of FLORIZOONE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORIZOONE FLORIZOONE: FLGARAGE VAN AVONDT BVBA | WARZةE FUNةRAILLES | GERAIN "ALARME 2000 - S.T.A.A.L." | RECLAMESTUDIO TINT | LIMEC

Other related companies as FLORIZOONE: FLGARAGE VAN AVONDT BVBA | WARZةE FUNةRAILLES | GERAIN "ALARME 2000 - S.T.A.A.L." | RECLAMESTUDIO TINT | LIMEC

FLORIZOONE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORIZOONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf FLORIZOONE bevindt zich op het adres: BRUGSEVAART 8; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in FLORIZOONE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORIZOONE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORIZOONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORIZOONE, openstaande posities, locatie van FLORIZOONE op de kaart.

FLORIZOONE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLORIZOONE, company assigned to the tax number BE02496887207. The company FLORIZOONE is located at the address: BRUGSEVAART 8; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in FLORIZOONE were not found.
The main activity of FLORIZOONE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORIZOONE is not available. You also can look at reviews of FLORIZOONE, open positions, location of FLORIZOONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORIZOONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORIZOONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORIZOONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORIZOONE, employees, financial statistics.