AANNEMINGEN MORTELMANS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • AANNEMINGEN MORTELMANS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • AANNEMINGEN MORTELMANS

Contactgegevens AANNEMINGEN MORTELMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMINGEN MORTELMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMINGEN MORTELMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERLOOP 9; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34800105 (+32-34800105) 34800105 (+32-34800105)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMINGEN MORTELMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMINGEN MORTELMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMINGEN MORTELMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMINGEN MORTELMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMINGEN MORTELMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMINGEN MORTELMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMINGEN MORTELMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMINGEN MORTELMANS
Products information AANNEMINGEN MORTELMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AANNEMINGEN MORTELMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMINGEN MORTELMANS
(Get full report from official database of BE for AANNEMINGEN MORTELMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMINGEN MORTELMANS
Addition kinds of activities for AANNEMINGEN MORTELMANS

751399. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
25910101. Gordijn- en draperijstaafjes, palen en armaturen | Curtain and drapery rods, poles, and fixtures
30869904. Isolatie- of kussingsmateriaal, schuimplastic | Insulation or cushioning material, foamed plastics
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
39650300. Fasteners | Fasteners

Werken bij AANNEMINGEN MORTELMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMINGEN MORTELMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMINGEN MORTELMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMINGEN MORTELMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

 • PLC programmeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

 • Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

 • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • Sales Engineer (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: STAHL

  Type: Vaste Job

  Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

 • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

 • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

 • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van AANNEMINGEN MORTELMANS in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMINGEN MORTELMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMINGEN MORTELMANS. Laat een reactie achter voor AANNEMINGEN MORTELMANS. AANNEMINGEN MORTELMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMINGEN MORTELMANS. Leave a respond for AANNEMINGEN MORTELMANS. AANNEMINGEN MORTELMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMINGEN MORTELMANS op de google maps. Adres en contacten AANNEMINGEN MORTELMANS
Location of AANNEMINGEN MORTELMANS on the google maps. Address and contacts of AANNEMINGEN MORTELMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMINGEN MORTELMANS AANNEMINGEN MORTELMANS: FLTACOTEX NV | MUSELLE JEAN SA-NV | Lievezoons André | H. MARI?N | LE LUXEMBOURG

Other related companies as AANNEMINGEN MORTELMANS: FLTACOTEX NV | MUSELLE JEAN SA-NV | Lievezoons André | H. MARI?N | LE LUXEMBOURG

AANNEMINGEN MORTELMANS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMINGEN MORTELMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf AANNEMINGEN MORTELMANS bevindt zich op het adres: NEERLOOP 9; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in AANNEMINGEN MORTELMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMINGEN MORTELMANS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMINGEN MORTELMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMINGEN MORTELMANS, openstaande posities, locatie van AANNEMINGEN MORTELMANS op de kaart.

AANNEMINGEN MORTELMANS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANNEMINGEN MORTELMANS, company assigned to the tax number BE02151367187. The company AANNEMINGEN MORTELMANS is located at the address: NEERLOOP 9; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in AANNEMINGEN MORTELMANS were not found.
The main activity of AANNEMINGEN MORTELMANS is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMINGEN MORTELMANS is not available. You also can look at reviews of AANNEMINGEN MORTELMANS, open positions, location of AANNEMINGEN MORTELMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMINGEN MORTELMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMINGEN MORTELMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMINGEN MORTELMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMINGEN MORTELMANS, employees, financial statistics.