M.C.I.

Contactgegevens M.C.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PR? DEL COUPE 6; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71385988 (+32-71385988) 71385988 (+32-71385988)

Fax (fax): +32 (10) 952-37-88 +32 (10) 952-37-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C.I.
Products information M.C.I.

BTW identificatienummer (tax): BE09511108398
Ondernemingsnummer: 8611053466
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in M.C.I. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C.I.
(Get full report from official database of BE for M.C.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C.I.
Addition kinds of activities for M.C.I.

483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
738101. Wachtdiensten | Guard services
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
35799913. Stemmachines | Voting machines
39310306. Piccolos en onderdelen | Piccolos and parts
39490901. Badminton apparatuur en benodigdheden | Badminton equipment and supplies
57190400. Venster meubilair | Window furnishings

Werken bij M.C.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C.I.. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

 • Souschef (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

 • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

 • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Impact NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Kinderoppas (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A. SCHOOFS

  Type: Studentenjob

  In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

 • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

 • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

 • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • Coördinator onderhoud (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

 • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van M.C.I. in sociale netwerken
Look for responds of M.C.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C.I.. Laat een reactie achter voor M.C.I.. M.C.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C.I.. Leave a respond for M.C.I.. M.C.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C.I. op de google maps. Adres en contacten M.C.I.
Location of M.C.I. on the google maps. Address and contacts of M.C.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C.I. M.C.I.: SAUSSEZ | BOURGOGNE WIJNEN | DANNY CAPPAERT | Soap | NEW DICAR

Other related companies as M.C.I.: SAUSSEZ | BOURGOGNE WIJNEN | DANNY CAPPAERT | Soap | NEW DICAR

M.C.I. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09511108398. Het bedrijf M.C.I. bevindt zich op het adres: RUE PR? DEL COUPE 6; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw. Producten gemaakt in M.C.I. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.C.I. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C.I., openstaande posities, locatie van M.C.I. op de kaart.

M.C.I. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.C.I., company assigned to the tax number BE09511108398. The company M.C.I. is located at the address: RUE PR? DEL COUPE 6; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw. Products created in M.C.I. were not found.
The main activity of M.C.I. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C.I. is not available. You also can look at reviews of M.C.I., open positions, location of M.C.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C.I., employees, financial statistics.